بررسی ارزش نات کوین و مقایسه با نات

هر ۱۰۰۰ تا نات کوین میشه ۷ دلار
۱۰/۰۰۰ تاش میشه ۷۰ دلار
۱۰۰/۰۰۰ تا میشه ؛ ۷۰۰ دلار
۱/۰۰۰/۰۰۰ عدد میشه ۷ هزار دلار
۱۰ میلیون عدد ناتکوین میشه ؛ ۷۰/۰۰۰ دلار
.
.
.
دقت کنید گفته ناتکوین ، نگفته نات
ناتکوین برای زمانه بدونه توکن سوزی هست یعنی همونی که هممون ازش مثلا ۱۰ میلیون عدد داشتیم

..
نات ؛ با حذف ۳ صفر هست
اگر اینجوری باشه هر ۱ عدد نات میشه ۷ دلار
همینی که الان داریم ( منتظره claim ) هستیم مثلا حدود ۱۰/۰۰۰ عدد داریم

.
نات هم اسمش نات دلاره ( NOT $ )
مسلما محدودیت برداشت میزارن مثلا روزی ۱۰ عدد برداشت با کارمزد فلان مبلغ ارز تون ( اینجوری تون رو میبره بالا ) چون همه باید مستمر ازش بخرن و داخل کیف پولشون داشته باشن
برای اینه که ( تتر ) هم همکاری رو با تون شروع کرد ، کلی به نفعشه .
چه هاوینگی بشه این هاوینگ

ای کیو این قیمت ها بر اساس توکن ها است نه کوین هایی که در بازی میدیدی

داداش تو فضا داری به سر میبری این حساب ک توکردی هر ۱۰هزارتا عدد نات میشه ۴ملیاردو۵۰۰ملیون تومان با این حساب بنده ۴۵هزارتا نات دارم میشه ۱۹ملیارتومان

خیلی دلت خوش هست برادر فردا تو ذوقت نخوره :joy::joy:

فقط اون ۲۹ نفری که لایکت کردن:sweat_smile::rofl:

دلخوش به این مقدار نباشید :rofl:
آخه اسکول وچر 100هزارتای تو خود سایت زده بالاترین تون 1790 تون کوین اونوقت تو چطوری این مبلغ میگی الان اگر 1790تون ضرب در قیمت تون که شش دلار کنیم میشه 10.740 دلار تقسیم بر 100.000 تعداد وچر کنیم میشه هر توکن تقریبا 11سنت تازه من غول قیمت زدم که به تومن ما میشه هر توکن نات 7.150 تومن اونوقت شما این مبلغ هارو از کجاتون درآوردید این قیمت بعد از کسر سه صفر هست تازه اگر این قیمتی که گفتم باشه و فروش برای کاربران پلکانی نباشه قیمت به زیر یک سنت هم میرسه اما قیمت شروع برای این توکن نات از یک سنت شروع میشه به بالا برای هر عدد

:joy:تحسین میکنم تخیلاتتون رو

شماره ساقی رو برام بفرس

مهندس هر نات کوین برابر با 7 دلار میدونی یعنی چی؟؟؟ تعداد کل نات کوین با کسر 3 صفر 102,719,221,714 در 7 ضرب کن. یعنی حجم بازارش میشه حدود 720 میلیارد دلار . یعنی حدود 2 براربر حجم بازار اتریوم. چی میزنی از همون به ما هم بده :slight_smile:

در خوشبینانه ترین حالتش تا پایان سال میلادی 2024 میتونه رتبه 7 مارکت یعنی بالای ریپل قرار بگیره. اون چیزی که شما میگید برای حدود 15 سال آینده شاید به این حجم برسه.

چون خودتم یه بی عقل مثل اونی :joy::joy: