از امشب بازار ریزشیه تا ساعت ۳ شب سیگنال دیروز که دادم اگه کسی خریده ببنده تا چند ساعت دیگه همون ۶۶۸۰۰هم که گفتم رسیده انگار بااینکه سیگنالها همه دقیق تاچمیشن خیلیا ناراضی هستن سیگنال بدم اینجا داستان چیه نمیدونم ملت ضرر دوست دارن انگار منم دیگه نمیزارم برید باهمون سبگنالتهای که میدن روهوا بیت صد هزاری دویست هزاری تا فردا خوش باشید موفق باشید
میشه ببندی احمق.تو اگه چیزی بودی اینجا الاف نبودی ابله
سلام وقت بخیر داداش یه تحلیل از ریپل میزاری میخواستم نظرتو بدونم اگه امکانش باشه ممنون
سلام عزیز شما به حرفای دوستان دیگه توجه نکن تحلیل های که دادی واقعا عالی بوده و دقیق شما نباید بخاطر چند نفر از خود راضی همه رو محکوم کنی اونای که باید استفاده ببرن مشخصه ناراحت جواب دوستان دیگه نباش کارتو انجام بده ممنونم از تحلیلهای که گذاشتی
سلام وقتتون بخیر من طبق تحلیل شما تا الان خرید نزدم
لطف می کنید بگید بیت کوین ب چ قیمتی رسید
شروع کنم ب خرید آلت کوین ؟ برای بلند مدت میخوامد
و اگه امکانش هست چندتا آلت کوین معرفی کنید برای هولد
سلام دوست عزیز ممنون بابت سیگنالاتون ،شما چکار دارین کیا ناراضی هستند ما استفاده میکنیم بقیه هم به خودشون مربوطه
اخه تو مگه قرار نبود خفه شی چرا این 66800 هی تمدید میشه اخرش که رسید اونجا میگی دیدی، گفتم کدوم سینگالت بدرد خورده کدوم تحلیلت درست بوده الانم میگی تا چند ساعت اینده 66800 تاج میکنه 3 ساعت هم میتونه چند ساعت باشه 200 ساعت هم میتونه باشه جرات داری ساعتشو بگو
قول میدی اگه ریزشی نبود دیگه کامنت نزاری؟
ممنونم از تحلیل هایی که میزارید:folded_hands:t2:
لطفا به حرف بقیه دوستان که میگن تحلیل نکنید و نظر ندید ، توجه نکنید
بزرگواران اگه فضایی به عنوان نظرات ایجاد شده به این علت بوده که هر کسی آزادانه بتونه نظرش رو بیان کنه . هر چند اینجا رباطی داریم که نظر ها رو فیلتر میکنه و در ساعات حساس با سه چهار ساعت تاخیر نظرات رو تایید میکنه
اما لازم به یادآوری هست که بگم ما انسانیم و قدرت تفکر داریم اونی برد میکنه که علاوه بر داده های خودش داده های دیگران رو هم برسی کنه ،احتمالات رو در نظر بگیره و بعد تصمیم گیری کنه ( هر گاه شما روی یک نظر ،یک تفکر ، یک دیدگاه ، تعصب بیجا داشته باشی، همون چیز شما رو به تباهی میکشونه ، چون بدون تفکر فقط اون عمل رو انجام میدین )
اندکی به گذشته نه چندان دور خودمون توجه کنیم کاملا متوجه منظورم میشید
اگه قرار بود هرکی هر چه گفت ما بدون تفکر به حرفش عمل کنیم . چه کاریه اسم انسان رو یدک بکشیم . بلانسبت میشدیم گوسفند یک نفر هم میشود چوپون (مغز های کوچک زنگ زده )
خوشبختانه این قسمت فضایی داره که میشه تاریخچه نظرات هر فرد رو دید و استلال و تحلیل های اون ها رو برسی کرد و دید کدام فرد رنج تحلیل های درستش بیشتر بوده ( انسان بی خطا وجود ندارد)
موفق باشید
رو نظرهات خرید و فروشی زدم دو بارش عالی یبارش هم خوب نبود منتها خودم به قطعیت رسیده بودم و نظر شما هم استارتی شد برا اون ارزها مورد نظر
شما که ماشالله واردی کار خودت رو بکن و کاری به دیگران نداشته باش اوکی
همه ی ملت نه…اینجا یه سری باشخصیت هستند بلا نصبت آدمایی که خیلی هم محترم هستند وبه فکر هموطنانشون هستند…که عقده ای تشریف دارن وهیچ پولی هم ندارند از عقدشون فش…به دیگران و دیس وفلان شده کارشون…ولی ماها اوناروونه میبینینم نه میشنویم بلکه همه ی عزیزانی که اینجا هستند بر حسب کامنتاشون اونا رو قضاوت میکنند وپی به شخصیت خانوادگی اونا میبرن وهمین کافیه…