نات کوین: رسیدن به ۱ دلار و خوشحالی

ادمبن شماهم‌میدونید وینک اسکم میشه و صفر که نظرات منو تایید میکنید
درود به شما که واقع بینی
نظرات منو همه تایید کن چون خبر واقعی و خوش میدم
درود به شرفت ادمین
اینا یه مشت ادمن که وینک و از0.0026قیمت دلار اون زمان ۷۱تومن یعنی به دلار الان حساب کنی۲۱۰تومن خریدن بعدانتطار دارن وینک رشد کنه و سقف قبلی و بزنه و سقف جدید ثبت کنه غافل از اینکه وینک صفر میشه و به0.0000000000001میرسه
اینا کور خوندن وینک اسکمه و نابود

ای دل غافل وقتی به خودتون میاید میگید ای چرا به حرف وحید گوش نکردیم و دیسلایک کردیم
دلم واستون میسوزه
مث کبک سرتون کردید زیربرف فک میکنید کسی نمیبینه

اسکم نمیشه چون اونقدر ریزش کرده که با اسکم فرقی نمیکنه فقط همین محدوده ها رنج میزنه ک هولدراشو سرگرم کنه که بشینن براش تحلیل بگن و نمودار بکشن

آی خاک بر سر؛اگه اسکمه اینجا چه غلطی میکنی برو پی کار و زندگیت

ریدم ب تو سر تو ادمین ک چرندیات تورو تایید میکنه

ادمین هم مثل خودت لاشیه

اشتباه نکن ما سرمون رو کردیم تو ک س ننه ات

وحیدجون قزوین با مادرجان رفته بودی؟؟؟؟

چطوری پسرم
مامانت چطوره از قزوین نیومده هنوز؟؟؟

بدبخت ببین مادرت کجاست بجای این حرفها :winking_face_with_tongue:

وحید کجایی چرا قزوین نیایی ما کمیته استقبال برات اماده میکنیم. حجم معامله ها بالا رفته مارکت گپ تو را خواهانیم یک مقدار مارکت گپ ات بیار پایین بلکه ما هم توفیق داشته باشیم در معییتت باشیم.عزیز .بعد تو در مورد ارز ها صحبت کن میخواد اسکم بشه نشه ما با جان و دل در خدمتت هستیم.

اینکه هر باز شعر تف بدی و مکررا مورد عنایت دوستان قرار بگیری و با کمال پررویی اون عمل رو باز انجام بدی …نشان از این داره که تو دوره کودکی اتفاق ناگواری برات افتاده وداری عقده گشایی میکنی خودت رو خالی کنی

پول خودمان هست به توربطی نداره آدم زنده هم وکیل نمی خواد جواب آدم حوچی خاموشی هست فکر نکنم تو بویی از انسانیت بوردی

اگر اسکمه تو اینجا چه غلطی می کنه

چطوری وحید میگم اگه اینقدر بیماری بیا من یه کار جدید پیدا کردم میریم فرودگاه من کیف میزنم تو ساک بزن چی گفتی؟؟؟؟