شمارش معکوس
لیستینگ در راهه و بازی کسب درآمد در آستانه لانچ قرار داره،از این لحظه به بعد فروشنده ها بازندگان واقعی هستند
این حرفارو دوساله دارن میشنون همه.
پیمان جان برادر عزیز بترس از عاقبت اینکارت،من نه دشمنی با کسی دارم و نه تحمل ضرر اونایی که سرمایه گذاشتن برای رت.
اگر به کارما اعتقاد نداری حداقل به وجدانت رجوع کن،اگر تو و رفیقات واقعا دلسوز هولدر بودین کاری نمیکردین که خیلیا با ضرر بفروشن الان کمااینکه خیلیا توی ده صفر خریدن و توی سود هستن.
اگر دلسوز بودین میگفتین صبر کنید بقول خودت بعد دو سال ببینیم بازی درآمدی به کجا میرسه،مگه چشم ندارین و نمیبینین خیلیا دارن بازی میکنن،بازی که میگی باگ داره کجاست باگش!!!
من به شخصه اشتباهات تیم رو انکار نمیکنم واقعا بدقولی کردن اما با فروختن چیزی درست میشه؟بدون مستندات و اینکه تیم ایرانی و …چی نصیبت شده از این حرفها تا الان!!!
اگر خصومت شخصی دارید که ظاهراً همینطوره با شاهرخ و شاهین و هر کسی دیگه که من تازگیا اینطور شنیدم مرد و مردانه برید باهاشون روبرو بشید،این راهش نیست که بخوای یه عده آدم بی گناه رو به خیال خودت قربانی کنی
بترسید از عاقبت این خیانت کردن به خواهر و برادران خودتون،بخدا این دنیا ارزش نداره اینقدرها که شما خواب و خوراک خودتون رو گرفتید و وقت هدر میدین اینجا
تو دیگه خیلی پرتی از ماجرا…
واقعا برات سوال نشده چرا توزیع ریواردها یکسان نیست و چرا رت با بازار رشد نکرده و چرا هیچ صرافی درستی بعد از مکسی لیست شده!؟!
اینکه بازی بیاد یا نه فرقی نمیکنه
خیلی از ارزها همونطور که پیش بینی میشد با رشد بازار رشد کردن
الان هولدرای اونا راحت میتونن سودشون رو بیارن رو ارزای دیگه
ولی هولدرای رت چی؟
ریوارد دزدی پیت بول رو گردن رت ننداز ریوارد دزدی تو کیفپول کانتراکت پیتبول کاملا مشخصه که از پیدایش پیتبول تا الان ۵۰ تی ۵۰ تی تو پنکیک سواپ فروخته و پولش رو بالا کشیده و اگر به کیف سوخته پیتبول هر کسی وارد بشه مشخص میشه توکن سوزی نداره در حد خیلی کم که از صرافی واریز میشه ماهانه زیر یک تی در صورتی که از ریواردهای کانتراکتش ماهانه ۱۵۰ تی تو پنکیک سواپ میفروشه و پولشو بالا میکشه امثال تو هم بهشون سواری میدید