تحلیل و پیش‌بینی

با لانچ بازی پولی و لیست شدنهای پشت سر هم در صرافی‌ها و با مارکت‌کپ کمی که داره دوباره به سود قابل توجهی می‌رسم مثل دفعه قبل که روی قیمت ۱۰ خریدم و کلی سود کردم اینبار هم روی قیمت ۱۲ خریدم و فعلا در سود هستم اگر مثل سری قبل تا ۵۰ هم صعود کنه راضی هستم

به پشمم نمیرسه هر توکنی ایرانی جماعت اومد تبلیغ کرد فرار کنید.

ایشون علی خدایی هستن که صراحتا دارن به نوسانگیری از رت اعتراف میکنن.

پس مشخص شد نوسانگیری ها از طرف آقای علی خدایی بوده و هست. دقیقا از اخبار توکن خبر داره و جیب ملت رو خالی میکنه.

دوستان تکلیف زمینهای رت چی شد ؟؟؟

اا باز تو رشتی ما آخر نفهمیدیم تکلیفت رو… :joy::joy:

علی… بازم پیدات شد خودت داری سفارش میکنی

تو که اعتراف کردی پیتبولی هستی و اینجا سمپاشی می‌کنی و رت نداری کامنتت موجوده ادمین پیتبول ، اسم خودت رو اکانت هست که اگه فحاشی کردی به م. خودت برسه

تو اینقدر مغزت مسموم و بیسواد هستی که یکسال و نیم با اکانتهای مختلف اینجا سمپاشی می‌کنی و تو گروه جاسوسی می‌کنی و هنوز نفهمیدی تخصص حاج علی بیت‌کوین هستش و تریدر بیت‌کوین هستن ایشون ، همه هولدرهای رت تو گروه اینو میدونن حتی مهندس با تمام تخصص‌شون به تحلیل‌های حاج‌علی در باره بیت کوین اعتماد دارن الان هم بخاطر بن شدن اکانتشون به من اجازه دادن و دستور دادن مودبانه فعال باشم دروغ‌ها و هوچی بازی تو هم با اکانتهات راه به جایی نمی‌بره بله درسته من با پیشنهاد ایشون تو کف قبلا خریدم و الان هم بهم پیشنهاد خرید دادن همون پیشنهادی که اینجا به همه دادن و اختیار فروش هر کس هم دست خودشه و تصمیم گیرنده هر کس چه خرید چه فروش با خود شخص هستش ما هم مثل امثال توی پیتبولی با رمزارز ازدواج نمی‌کنیم می‌خریم و به تارکتمون برسیم می‌فروشیم حالا اگر رشد بیشتری داشت بالاتر می‌فروشیم ولی با تشخیص و نظر حاج‌علی تو پیتبول هفته‌ایی دوبار خرید و فروش می‌کنم و اونجا نوسانگیری می‌کنم :joy::joy:

من بارها گفتم افتخار می‌کنم حاج علی باشم تو هم اگر ایشون رو از نزدیک ببینی مراقب نفس کشیدن‌هات هم میشی ، به دروغگویی عادت کردی تو ، نوسانگیر تو این بازار به کسی گفته میشه که روزی چند بار خرید و فروش کنه نه کسی که تو کف بخره و بعد از چند ماه وقتی به تارکت مورد نظرش رسید بفروشه فهمیدی دروغگوی کلاهبردار

دروغگوی کلاهبردار تو سابقه ۴ ماه پیش گفته شده هر کس بدرستی خرید و فروش می‌‌کنه و نوسانگیری می‌کنه نوش جونش ولی کسی که مثل تو مردم تشویق به فروش می‌کنه تا نوسان بگیره خدا لعنتش کنه :joy::joy::joy:

زمینهای رت بعد از انتشار بازی پولی به خریدارها تحویل داده میشه که احتمالا بعد از لیست شدن تو صرافی البانک بازی پولیش هم لانچ بشه و زمینها تحویل داده بشه

تو که ……… هستی سفارش دیگه‌ایی برای تو دارم که واسم بیاریش