معذرت خواهی بابت سیگنال

واقعا ادم نمیدونه چی بگه دیگه اولا من تا ساعت ۸صبح بیدارم بعد میخوابم تا بعداظهر همه نوشتن غیب شد دوما تحلیل تاحالا که دقیق دراومده صب کنید ۶۶۸۰۰رد کرد شروع کنید داد بیداد کردن حالا ساعتش انقد واسه شما مهمه که عقب افتادید از سودهای میلیاردی مگه چند ساعت یارو کانال میزنه نفری هزار دلار میگیره نصف بیشتر تحلیلهاشم فیلد میشه میاد میگه درستش همینه قرار نیست همش سود بشه من رایگان چند بار دادم تو ده تا یکیش فقط ساعتش عقب افتاده کلی بد بیراه گفتید که بیا معذرت خواهی کن باشه معذرت میخوام از همه که سیگنال رایگان گذاشتم اینجا

آفرین به این کارت ادبت که عذرخواهی کردی🐸بلاخره تحلیل دقیق ازآب درنمیاد..اشتباه وجود داره

دادا کارت درسته
دمتم گرم
خیلی با تحلیلای درستت بهم کمک کردی :heart::rose:

داداش من اشتباه میکنی
بیت کوین از کف کانال ۵۹۶۰۰ یکبار دیگه داره سمت ۷۰ می‌ره و دوباره ۷۱۳۰۰ را امتحان خواهد کرد.

البته در تایم روزانه هستش که شاید چند روز زمان ببره

شما احتمالا در تایم های کوتاه به نتایجی که گفتی رسیدی و احتمال داره که اون حالت ها شکل نگیره‌ در کل دادن سیگنال های کوتاه مدت درست نیست و ۹۰ درصد با شکست مواجه خواهد شد.

اقا خودت گفتی اگه تا فردا نریخت من معذرت خاهی میکنم مگه ما مجبورت کردیم میخاستی بگی ۷۰ درصد یا ۸۰ درصد میریزه اینقد قاطع ک شما گفتی اگه کسی فروخته باشع باید ضررشو قبولدار بشی

سلام ممنون دستتم درد نکنه

خفه شو حروم لقمه . از رو هم نمیری

میدونی با تحلیلت چن نفرو بفنا دادی . از جمله خودم .خفه شو گنده گ و ز

برادر ما هم از شما تشکر میکنیم که زحمت میکشی و رایگان تحلیل میزنی . نگاه به حرف چند تا نفهم بی ادب نکن بسپار به خدا
انشاء الله خودت و خانواده محترم سلامت باشید
باز هم ممنون