دوستان من ۳۰۰ دلار واسه خرید ارزهایی به جز بیت کوین کنار گذاشتم دوستان با تجربه واسه ۶ ماه چی بخرم به نظرتون بهتره.من فقط نظرتون رو میخوام و خرید من با تصمیم و اراده تحلیل خودم خواهد بود و همه ی جوانب بر عهده خودمه من فقط نظر دوستان با تجربه رو میخوام بدونم
سلام
از اسم اکانتت خوشم اومد
و هیچ پیشنهادی برات ندارم
با تشکر
به نظر من تون خیلی رشد خوبی داشته و آینده خیلی خوبی داره
سلام
با این مدت نگهداری که شما میگی (۶ماه)
اکثر میم کوین ها احتمال رشد رو تو این مدت زمانی ۶ ماه دارند
پیشنهاد میکنم بعد از بررسی و با انتخاب خودتون
WIF
WEN
MYRO
MEW
BOME
و مقداری هم pepe2 که احتمال رشد داره
ارز SOLCHAT و سابقه رشد (کف و سقفش ) رو بررسی کن.
ولی اون ۵ تا که اول گفتم, بیشتر احتمال رشد بهتری و دارند.
موفق پر سود و با برکت باشی
با این پولی که داری واسه ۶ماه:
اتریوم
بی ان بی
دوج
شیبا
البته تو یکی از صرافی های ایرانی بخر و تو خود صرافی نگه دار که کارمزد خرید و فروش خیلی به صرفه خواهد بود و اگر به کیف پول شخصی منتقل بدی، بیشتر این پولت میشه کارمزد!
من سه ساله با ص ر ا ف ی . ب ی ت ۲۴ کار میکنم و کاملا بهش اطمینان دارم.
سلام. سلام دوست گرامی من چند سالی است که در رمزارزها کار میکنم و بیشتر شتکوین میخرم و میفروشم و سود خیلی خوبی هم گیرم آمده است و الان به نظر من 1. تی ۲۳ 2.شیب دو. 3. ای آی ای خوب میباشد ین ارزها چون شت کوین بوده در بیشتر صرافیها وجود نداره در یه صرافی ایرانی هست که این ارز وجود داره و میخرم و میفروشم اگه خواستی بخری میتونی بخری اگه من میام اسم صرافی و لینک صرافی را بزارم ارز دیجیتال این پاسخ من را حذف میکنه و متأسفانه نمیتوانم. اگه تو صرافی خودت وجود داره میتونی تحت نظر بگیری . یا اگر روشی بلد هستی که بتونی با من ارتباط بگیری و من لینک اون صرافی را برات بفرستم میفرستم
سلام به نظر من ارزهایی که میخرید برای یکسال تا یکسال و نیم نگه دارید که اگه بیت کوین به 100 تا 150 هزار دلار رسید سود خوبی بکنید
ارزهای پیشنهادی(با مسئولیت خودتون):
grt
ftm
sei
beam
agix
ondo
pyth
شما شیبا بخر یا دوج کوین
دوج-آدا-دات-پالیگان-اتم
سلام این ایدی تلگراممه meysamfalahi19یه پیام درتلگرام بهم بده
به نظر من ftm, sol , cake, fil
میتونی 30 درصد سرمایه تو بیت کوین کنی هولد کنی
این بازار همش ریسکه اینجا راحت نمیشه نظر داد یا ب ی نفر گفت چ ارزی بگیره هرکس ب ی جور سود رازی میشه هرکس تا ی حدی ب ضرر رازی میشه اگر پولت جوری ک میخوای پیش خودت بگی فک میکنم نداشتمش بگو ک راهنماییت کنن بعدشم کانال تلگرامی پیجای اینستا هر ساعت دارن تبلیغ ارزای ب اصطلاح خوب رو میکنن
نخر،برو سه دست چلوکباب برگ بخور ،لذتشو ببر
Cake بخر بدجور از بازار عقبه مفته قیمتش
فقط ارزی که تو کیف نهنگ هاس
فقط شیبا
BOBO BMW CAW
Cake بخر
ولی طولانی مدت نگه داره
پایث نتورک و فایل کوین هردو شون خوبن
چرا به جز بیت کوین؟
crv حتما یه نگا بنداز
آربیتروم
فایل کوین:white_check_mark: