آیا نات کوین کلاهبرداری است؟

این مطالب کپی است فقط جهت اطلاع به هم وطنانم،یکی دیگر از خالقان Notcoin گفت که نات کوین با تعاملات، مسابقات، تابلوهای امتیازات و تیم‌ها، باید به بازی بسیار اجتماعی تبدیل می‌شد. وایرال شدن بازی بسیار بسیار مهم بود و تلگرام هم پلتفرمی بسیار مناسب برای دعوت از کاربران محسوب می‌شد. پلوتوینوف گفت اینگونه شد که بازی نات کوین به پدیده‌ای اجتماعی تبدیل شد و توضیح داد که ۵۳٬۰۰۰ کاربر در تلاش برای صعود به بالاترین لیگ با یکدیگر رقابت می‌کردند. مدیر اجرایی همچنین توضیح داد که تیم بودجه بازاریابی ندارد. او توضیح داد که تمام فرایند به صورت ارگانیک اتفاق افتاد و افزود:
94 درصد از نات کوینر‌ها (Notcoiners) از ریفراال‌ها به دست آمدند؛ مردم افراد دیگری را دعوت کردند که در بازی آن‌ها دوست صدا می‌کنیم. پس در فضای بازی شما دوستانی دارید، آنها را دعوت کرده و با هم بازی می‌کنید و سپس می‌توانید ببینید که چگونه پیشرفت می‌کنند.
پلوتوینوف همچنین توضیح داد که پروژه Notcoin از رویکرد رایجی که پروژه‌ها سعی می‌کردند کاربران را متقاعد کنند که ارزش دارد، با موفقیت عبور کرد:

ما سعی نمی کنیم شما را متقاعد کنیم از اول هم گفتیم احتمالاً چیزی نیست…
این یعنی نات کوین لیست نمیشه؟
اما امیدوارم این فقط یک شوخی باشه ما ملت ایران بار دیگر شکست روحی نخوریم

تو خیلی موزی
ی تومار نوشتی چیو ثابت کنی
اون جمله رو از اول بازی میگفتن احتمالا هیچی
یکم تحقیق کنین جان ما

احمق میگم من اینو کپی کردم تو میگی نوشتی صد بار تکرار کردم منم اینو دیدم از خودم در نیاوردم

از دیدن لیست نظراتت مشخصه چیزی جمع نکردی عمو ، پس فلن تویی ک … آره :wink::call_me_hand:

برادر من این چیزی که خودم شنیدم نه از خودمه نه هدفم سم پاشی نه هیچی در اصل شما دوست ندارید با واقعیت روبه‌رو بشید همین