این اقا حمید حیدری نوشته چرا من رفتم خوابیدم په په داشتم فروختم رفته بالا ۲۰درصد اولا داداش من بیت تحلیل بیت گذاشتم که یک دلارم از ۶۶۸۰۰بالاتر نرفته دقیق همون قیمت تاچ شده از اونجا گفتم میریزه تحلیل شت کوین په په ندادم که اون یه شت کوینه روزی پنجاه درصد هم نوسان داره دوما یقت نگرفتم که بفروش تحلیلم گذاشتم میگه چرا رفتی خوابیدی مگه مجبورم تحلیل رایگان بزارم بی خوابی بکشم نگهبان پوزیشنهای تو بشم عجب گیری کردیم بخدا یکی ایراد ازساعتش میگیره یکی میگه چرا رفتی خوابیدی تحلیلمم سرجاشه همون قیمت تاچ شده بازم معتقدم میریزه شما هم طبق تحلیل خودتون پیش برید بعضیا میگن گوش نده تو تحلیلت بزار ولی یکی دوتا نیستن که ایرادهای میگیرن مرغ پخته خندش میگیره
بیخیال حاجی.درگیر نشو
۹۰هزار تا ۱ماه آینده:frog:میرم بخوابم تحلیل اینجا تمام شد:frog: به قیرم هرکس میخواد نگه داره بفروشی هولد کنه نوسان بگیره:joy:
برادر عزیز . خودت خوب میدونی همه ارزها با بیت کوین بالا و پائین میشن . پس لطفا طوری سیگنال ندین تا تمام کسائی که تازه وارد هستن دچار اشتباه و نابود سرمایه شان شود . با سپاس
لطفا درگیر نشید
تحلیل هاتون رو بزارید آدم هایی که شما و تحلیلاتون رو درک میکنن بهره ببرن ازش
از هر ۱۰ نظری که میخونم ۸ تاش چرت و پرت هستش .
یکسری آدم هم عقده توجه دارن باید خودشون رو یه جا آویزون کنن که توجه ها رو به خودشون جلب کنن .
کسی که واقعا تحلیل یاد داشته باشه با احترام اون رو بیان میکنه و کسی که عقده توجه داشته باشه خودشو با بی ادبی یه جا آویزون میکنه .
پاسخ ندادن شما این آدم ها رو بیشتر هیستریک میکنه چون کانون توجه رو ازشون میگیرد
آدم ها هرچه بی مسئولیت تر هستند اشتباهاتشون بیشتر گردن بقیه میندازن . شما مسئول اشباهات دیگران نیستید فقط مثل هزاران نفر دیکه تحلیل شخصیشون رو بیان میکنید . مسئولیت برسی حرف شما و تصمیم گیر نهایی خود شخص هستش .
بیت هم اکنون روی شصت و هفت هستش از کجاش ریخت تحلیل دقیق بیت ؟
شد ۶۷۶۰۰ . الان میای میگی حالا ی کم بالاتر هم بره موردی نداره:joy: