هولد و سود

از قیمتی که گفتم ۶۶۸۰۰میریزه ولی بخاطر خودتون هم شده یکم خودتون اصلاح کنید زود قضاوت نکنید نه هزینه سیگنال گرفتم ازتون نه نفعی برام داره سود یا ضرر شما بحث من تحلیل من نیست کلا چرا ما ایرانیها انقد بدبینیم به همه چی چند ساعت بیفته تاچ کردن تارگت هزار تا مورد میچسپونید به ادم ده نفر گفتن عامل ادم صرافیا هستم اخه خرید فروش ماایرانیا چه اثری رو مارکت سه تریلیون دلاری این بازار داره که صرافیا امثال من استخدام کنن که شما رو ترغیب کنم بفروشید یا بخرید اونا کارمزدشون میگیرن فرقی براشون نداره بیت چند باشه یارو گفته تو تریدر بودی نمیومدی اینجا قرغر نیست بیست چهار ساعت پای چارت باشم من نیم ساعت تحلیلم میکنم خریدم میزنم یا استاپ میخوره یاحد سودو قرار نیست همیشه سرم تو چارت باشه میام اینجا تحلیلم میزارم به چند نفر که بلد نیستن کمکی بشه چه اشکالی داره

سلام
خوب حالا که آنچنان نریخته اگر هم بریزه تا کجا می‌ریزه میشه بفرمایید قبلا از همکاری شما سپاسگزارم

اسمتم عوض کن چیزی به نام تحلیل دقیق اصلا وجود نداره اسمتو بذار تحلیل نسبی بیت

لطفا درگیر نشید :rose:
تحلیل هاتون رو بزارید آدم هایی که شما و تحلیلاتون رو درک میکنن بهره ببرن ازش
از هر ۱۰ نظری که میخونم ۸ تاش بی خود هستش .
یکسری آدم هم عقده توجه دارن باید خودشون رو یه جا آویزون کنن که توجه ها رو به خودشون جلب کنن .
کسی که واقعا تحلیل یاد داشته باشه با احترام اون رو بیان میکنه و کسی که عقده توجه داشته باشه خودشو با بی ادبی یه جا آویزون میکنه .
پاسخ ندادن شما این آدم ها رو بیشتر هیستریک میکنه :grin:چون کانون توجه رو ازشون میگیرد

آدم ها هرچه بی مسئولیت تر هستند اشتباهاتشون بیشتر گردن بقیه میندازن . شما مسئول اشباهات دیگران نیستید فقط مثل هزاران نفر دیکه تحلیل شخصیشون رو بیان میکنید . مسئولیت برسی حرف شما و تصمیم گیر نهایی خود شخص هستش ‌.

ممنون
هر کس در هر زمینه ایی
ترید
پیدا کردن ارزهایی که نهنگ ها رفتنند سراغشون
خروج به موقع از هر ارر
و…
بتونه کمک کنه ،پیش خدا محفوظ میمونه
هر چقدر نون برسونی خدا هزاران برابرش بهت نون میرسونه

ولی از صرافیا پول گرفتی قبول نمیکنی :joy:

آقا خیلی خیلی ممنونم به نوبت خودم بابت راهنمایی هات و دلسوزی که برای ما هموطنان داری انشالله خدا ازت راضی باشه همیشه موفق و سربلند باشی به حرف چند نفر بی درک و کم سن و سال گوش نده تحلیل هاتو بزار ما استفاده خواهیم کرد

میشه لطفا تحلیل نکنی بیت کفش. ۷۲ هست

تر زدی با تحلیلت رفت بالا ۶۸۸۰۰

نریخت که . اقای گنده گ و ز

درود برشما این تحلیلهای که شما میکنید بدرد فیوچرز کارها میخوره پس لطفا قبل از هرچیز بگین که فیوچرز هست چون یه عده باهمین صحبت شما میفروشند ضرر میکنند .بالاوپایین این بازار باخبر هست تکنیکال برای هولدر فقط نقطه ورود میده یاخروج .

سلام
آقا جان کارت رو بکن
لطفا با هم مهربان باشید
دوستان باید نظرات مختلف و متناقص باشه که هر فردی با شخصیت کاری خودش بتونه خرید یا فروش کنه
دوستان تازه کار هم که اگر آموزش نبینن و تمرین نکنن و عجله کنن مطمعنا ضرر میکنن
لطفا به هم بی احترامی نکنید