اگه بیتکوین نتونه بالای محدوده ۶۶۸۰۰ تثبیت بده، اصلاح داریم تا ۶۴۵۰۰ ولی اگر بتونه بالای ۶۶۸۰۰ تثبیت بده حرکت داریم تا محدوده ۶۸۰۰۰
با توجه به حجم معاملات من فک میکنم سناریوی اول محتمل تر باشه اما همچنان باید مشاهده کرد چه اتفاقی میفته ![]()
بیت در هر صورت محکومه به این که فعلا بره بالای ۷۳ و جا خوش کنه
من نکفتم نمیره دوست عزیز گفتم فعلا با این ضعف روند یه اصلاح تا ۶۴۵۰۰ بعد حرکت به سمت تارگتهای بالاتر، البته الان داره حجم خوبی میخوره ببینیم تارگت ۶۸۰۰۰ رو میزنه یا نه
سلام تا اینجا که تحلیل تون درست بود خیلی هم ممنون بابت تحلیل تون شما تحلیل رو بنویس اون که نیاز داره خودش استفاده میکنه من در هر صورت ازتون ممنونم خدا خیرت بده استفاده کردم
استاد کجا بودی شما
اره خیلی مشکوکه و حرف شما درسته چه بسا ۶۲۵۰۰ یا شایدم ۵۹۰۰۰ رو ببینه من خودم پوزیشن فروش باز کردم از ۶۶۰۰۰ هزار تا و فک کنم میاد پایین چون الان دو روزه ۶۶۷۰۰ رو نمیتونه رد کنه و اگرم ریزش کنه بابت اصلاح هست ولی در کل صعودیه برای روزهای اتی تا ۷۱۰۰۰ هزار نمودارش که اینو میگه و بعد ۷۱ هم ببینیم چی میشه والله من همین بعد از ظهر منتظر ریزش بودم که تا الان اتفاق نیفتاده در کل هر کسی یه نظریه داره یا به حرف بعضیا میاد پایین یا میره بالا دوستان هر کسی از تجربه خودش استفاده کنه بهتر .نظرات هم خوبه ادم میخونه تو مغز خودش تجزیه و تحلیل میکنه و ورود یا خروج با تشکر دیاکو عزیزی