سیگنال‌های اسکالپینگ: معرفی و آموزش

یک هفته ای کارام زیاده یک هفته دیگه یک کانال تلگرام راه اندازی میکنم یه مدت رایگان بهتون سیگنال میدم اسکالپینگ تو تایمهای پنج و۱۵دقیقه بهترین سودهارو میشه گرفت از بازار باترید من یه روشی کار میکنم که اصلا ضرر توش نیست حتی یک دلار بعدا دستتون پر شد مطمن شدید از سیگنالها من چند تا خونواده معرفی میکنم بهتون از سودهاتون ده درصدش بدید به اینا هم ثوابی برامن میشه هم شما هم من دیگه توهینی نمیشنوم چون همه اونا که توهین میکنن نه پول دارن بخرن نه اصلا ارز دارن ازحسودی میان به این اون فوش میدن اگه قبول دارید اعلام امادگی کنید چهار پنج ماه دیگم زمان هولد ارزها برسه ارزهای معرفی میکنم راحت سرمایتون ۵۰برابر کنه تا اواسط ۲۰۲۵تو این یک هفته هم نتیجه تحلیلها مشخص میشه بیت میره ۹۰هزار دوستان که میگن یا میاد زیر ۶۰که من میگم هرکی موافقه لایک کنه مخالفم هستید دیسلایک مشخص بشه

موافقم کانال رو بزنید لینکش رو بزارید

آقای تحلیل دقیق بیت
لطفاً یه تحلیل هم از ارز فلوکی بدین
ممنونم

برو بخواب :frog:اینکارها قدیمی شده دیر فهمیدی :frog:

سلام عالی هستین لطفا کانالتون وبرای منم بفرستین خدابرکتتون بده

تو پنج وپونزده دقیقه میخای کریپتو ترید کنی!؟

چقد بی فرهنگ و بی شخصیتی،اون بنده خدا اینهمه لطف کرده خاطرتون رفته؟
باید تو تحلیل دوتا عکس قورباغه بزاره که شما بفهمی؟
معلوم فوق الهعاده آدم خود شیفته و بی کلاسی هستی.
از اونایی هستی که تو خونه با لوکیشن میره دستشویی،اینجا شاخ و شونه میکشه.

دوستان عزیز توجه کنید. ایشون یک کلاهبردار هستن که به تازگی میخوان با زدن کانال تلگرامی کارشون رو شروع کنن. نحوه کلاهبرداری شون هم به این شکله که اول با چند تا سیگنال درست یه سود مختصر به شما میدن و در قبالش ازتون میخوان که براشون دعا کنید :joy:و بعد که اعتماد شما رو به خودشون جلب میکنن یه توکن میسازن و به شما معرفی میکنن و ادعا میکنن صد هزار درصد سود خواهد داد و شما وسوسه میشید و اون توکن رو میخرید و می‌بینید که بله صد هزار درصد رشد کرد ولی قادر به فروختن اون توکن نیستید و بعد متوجه میشید که توکن اسکم بوده و کلاه بردار محترم همه پولتون رو برده و کانال رو هم حذف کرده و هیچ اثری هم ازش نیست. به همین سادگی.دوستان تازه وارد حواستون باشه فریب نخورید هیچ کس به فکر سود کردن شما نیست.

ممنون از بزرگواری و نیت خیرو انسان دوستانتون:folded_hands::fire:
اما من اخرشو متوجه نشدم ،،،،،یعنی شما میگید بیت ب زیر ۶۰میرسه؟
ادمین لطفا تایید کن ،پیامای من هیچوخ تایید نمیشه:unamused_face::pensive_face:

از این افرادی که کانال زدن زیاد دیدیم اینجا مثلا پارسال یه نفر بود به نام پیام ۷۰درصد تحلیلهاش درست بود ولی اومد کانال زد یه هفته بعد یکی ازتحلیلهاش اشتباه دراومد اینجا خانوادش را آباد کردند
دوست عزیز اینکار رانکن بخاطر خودت میگم اینجا خیلی هانمیدونن که نمیشه ۱۰۰درصد تحلیلها درست دربیاد اگر از ده تا تحلیلت یکیش اشتباه دربیاد بیچارت میکنند آخه نمیدونن که این مارکت تحلیل بردار نیست

فقط لطفا تر نزنی

فقط پاسخ هایی که همین الان به کامنت دادن را ببین تا بیشتر بفهمی تو مردم ما چقدر آدمهای ساده و ابله زیادن آخه من موندم اون کسیکه چیزی بارش نیست پس از اول با چه جراتی اومده تو این بازار که حالا با دیدن یک کامنت تصور کرده منبعد سودهای نجومی از طریق یک کانال تلگرامی عایدش میشه البته وجود چنین افرادی توی این بازار لازم و واجب هست و باعث پابرجا موندن بازار میشن والا اون ده درصد برنده از کجا می‌خوان سود ببرند باید یکسری ابله باشند که پولشون را بریزن توی جیب حداقل معامله گران و صرافی ها

تو مملکت ما که پیشونی به مهرها کلاه ملیاردی بر میدارن جای برای تفکر بیشتر همیشه هست
ی مثال معرف میگه گربه برا رضای خدا موش نمیگیره

شاد پیروز باشید

یا حق