صبر در بازار ارز دیجیتال

دوستان امروز کلا بازار ریخته کمی صبور باشید
اگر الان بفروشید نتنها ضرر می کنید بلکه باعث می شید جو به وجود بیاید و همه بفروشند و برخی از افرادی که می خواستن از ضرر در آیند و سود کنند نیز ضررشان دوچندان شود
پس بیایید دست به دست هم بدهیم و صبوری کنیم
این ارز دو شخص را در پشتوانه ی خود دارد
ایلان ماسک و ترامپ
اگر صبور باشید تا انتخابات آمریکا ، شک نکنید سودی بیش از ۴۰۰ درصد خواهید داشت پس در نتیجه صبور باشید
اصلا نگران نیز نباشید این ارز در بد ترین حالت ۶ درصد دیگر ضرر خواهد داد و سپس بالا خواهد رفت
اگر می خواهید ضرر نکنید باید صبر و شکیبایی پیشه کنید
باتشکر⚘️

چرا چرت و پرت میگی و میخوای توهمات ذهن خودتو به دیگران هم القا کنی؟؟ این ارز در بد ترین حالت ۶ درصد دیگر ضرر خواهد داد و سپس بالا خواهد رفت؟؟ یعنی 6 درصد ضرر میده بعد فرت و فرت میره بالا و مفت سوده و ریزش ها هم حذف شده تا برسه به 1 دلار توهمی آره؟؟ بابا جمع کنین دیگه . ترامپ چه ربطی به دوج داره آخه که 400 درصد سود بده؟؟ ساقیت کیه؟؟ دوج آشغال هیچ پشتوانه ای نداره هیچی . خود ایلان ماسک بعد شکایت هایی که بابت پامپ سال 2021 دوج که باعث شد میلیونها نفر ضرر کنن ازش شکایت شده و هنوز هم درگیره . خودش بارها گفته که دیگه اصلا دوج نداره اونوقت تو از کجا میگی که ایلان ماسک پشتوانه دوجه؟؟ این دروغ ها رو از کجا در میاری؟؟ دوج 6 دلاری . زباله های تویب جوی آبو جمع کن بریز توی کیسه زباله ارزشش از این آشغال بیشتره . خسته شدیم از شما متوهمین دوج 6 دلاری . بس کنین دیگه . فقط توی هپروت به سر میبرین . جمع کن بابا .

اخه دورت بگردم این بازار جهانیه مگه با چهار تا خرید و فروش ما تاثیری میزاراه

من ۳ساله دوج رادارم البته بایک شیشمش تردمیکردم ولی اکثرش راکذاشتم توی۷۰سنت بفروشم.واین یک سال دیگر راهم صبر میکنم.من از۱۰۰تومان تا۱۲۰۰۰تومان خرید کردم والان هم سودخوبی میکنم ولی نظرم بالای۵۰سنت است.