من خودم نزدیک سه ساله دارم و هرچقدرم بیاد پایین هوز تو سودم ولی آینده خوبی داره و من منتظر میمونم تا به تارگتم برسه شیبا فقط صبر میخواد اگ صبور نیستین برین سراغ ارزهای دیگ ولی اگ صبر کنید آینده خیلی خوبی داره شیبا تمام خبرها و توکن سوزیهاش داره میشه فنر و ی جایی این فنر در میره
پر سود باشین:rose:
شیبا خوبه یا پپه؟!!!
سلام شیبا خوب میشه یا پپه؟؟؟؟ بنظرت
دوتاشون خوبن ولی خب شیبا کارنامه قویتری داره و تیم قوی پشتشه، البته باید صبرتم زیاد باشه
صد در صد همینه باید صبور بود
هردو من الان شیبا دارم و فعلا هم نمیفروشم تا به قیمت مناسب چون پولم به دلار نقد بشه بهتره تا اینکه ریال بیاد دستم نهایت ۳ سال دیگه ۱۰۰ درصد مطمن هستم که شیبا به قیمت ۰۰۰۲ میرسه بعد میفروشم و به پول خوبی دستمو می گیره الان اصلا وقت فروش نیست و در قیمتهای پایین تر هم بیاد اضافه می کنم تا حد ضررم جبران بشه بعدا امیدوارم کسانی که حداقل ۲ یا ۳ سال مثل بنده دارن نگهداری میکنند یه مدت دیگه هم صبر کنید چون در این بازار خیلی دیدم هر زمانی که ارزی رو فروختم بلافاصله بعد چند روز رشد ۷ یا ۸ برابری کرده و فقط حسرت و پشیمانی نصیبم شد الان دیگه اشتباه نمیکنم منتظر هستم تا بره بالا بعد بفروشم شما هم اشتباهی رو که چندین بار تکرار کردین دیگه تکرار نکنید…
وقتتون بخیر جسارتا تارگت شما چ قیمتی هست ؟؟؟