اقا میثم و بقیه دوستان ..![]()
![]()
میخام مشورت بگیرم ، من یه ۲۰۶ با یه هیوندا دارم همیشه با خودم میگفتم اگه قیمت ها اصلاح خوب دادند ۲۰۶ بفروشم چون لازمم نبود ، ولی الان میگم هیوندا را هم بفروشم اگه دوبرابر هم بشه راضی ام ، تو بدترین حالت ممکن دیگ تو یه سال مثلا فیت فای یا فایلی که الان ۶ دلاره ینی ۱۲ دلار هم میخاد نشه .. حالا افزایش قیمت ماشینم در نظر بگیریم هر جور فک میکنم حتما سود خوبی میکنم نظرتون چیه ؟؟ الان واقعا نمیدونم ، از یه طرف همه میگن سرمایه ای ک براتون مهمه وارد نکنید از یه طرفم فک نمیکنم ضرر کنم ، خیلی وسوسه کننده …نظرتونو ممنونم میشم برام بگید ؟؟ شما باشین این ریسک و میکنید؟ شما فقط پول نقد هاتون می یارید یا نه …
به نظرم حتی روی 206 هم ریسک نکن فقط با پول مازاد بیا
به این بازار به دید بلند مدت باید نگاه کرد و هیچ وقت این ریسک رو نکن
درسته قیمتا تو بلند مدت بالا میره اینو مطمعنیم ولی هرچیزی تو این بازار احتمال داره ممکنه حمایت قوی 60 هزار بیت از دست بره و شاهد اصلاح بیشتر باشیم و ممکنه از همینه برگرده
پس با پولی وارد بازار شو که بهش نیاز نداری هیچوقت ماشین زیرپات یا خونتو یا پول قرض گرفته وارد بازار نشو چون به استرسش نمیرزه و استرسه نمیزاره تصمیم درست بگیری
با پول مازاد این قیمتا برای یک پله ورود برای آلت کوینا خوبه
یک پله ام درصورت ریزش احتمالی
اگر موتور داشته باشی
به هیچ عنوان با فروش دارییهای حقیقی وارد بازار مجازی نشو شاید بار اول سود کنی ولی در کل باخ خواهی داد متاسفانه من این تجربه رو دارم خودم نه ولی اطرافیانم جندین نفرشون به همین شکل بدبخت شدن و چون توی استرس بودن ضرر کردن
انشاالله خدابیشتربهت بده ولی فقط 1درصداحتمال بده سرمایت پودربشه نکن خواهرم:rose:![]()
من بد نوشتم ، میخاستم بگم الان بهش فک میکنم اگه اصلاح بیشتر خورد و مثلا قیمت الت کوین ها حدود ۵۰ درصد ریخت مثل قیمت های مرداد ، اون موقع چطور…
صدف جون اگه وسیله یا طلا میخواهی بفروشی فقط بیت بخر و اتر میثم چند بار پیام دادم گفتم چی اس تی با آدیداس قرار داد بسته ولی اصلا واکنش نشون ندادی دوستان بووتوکن هم رشد خیلی خوبی میکنه لطفا تایید
اینی که شما میگید یک احتماله که اگه بیت حمایت 60 هزار رو به طور معتبر از دست بده اتفاق میوفته
ولی در هیچ شرایطی پول فروش ماشین یا ملکی رو وارد بازار نکنید هم بحث همون استرسه هست که بهتون گفتم هم شما چمیدونید شاید قیمت اون ماشین هم بالاتر بره که میره
حتما حتما هم شما هم بقیه دوستان با پول مازادی که یک کنار افتاده اصلا نیازش ندارید چه 10 تومن چه 100 تومن وارد بازار بشید و هولدر باشید
خدا به من که نداده ، انشالله برای شما همچنین