ناتکوین: هولد یا فروش؟

آقا من ناتکوین دارم ۷۰ میل ووچر ۴۰ میل ربات
توی اوج میتونستم ۷۰ میل رو ۵۱ میلیون تومن بفروشم نفروختم الان میتونم ۲۰ میل یا وضع تون بفروشم خب شما بگید ارزش داره هولد کنم تا لیست بعد بمونم بره بالا نشه مثل بییی دوج یا شیبا با قیمت پایین ؟ میتونه کسی راهنمایی کنه؟

یک نکته به دوستانی که نگران اوفت قیمت نات کوین هستن ببینید هر ارزی که لیست میشه بیشتر اوقات یکم اوفت قیمتی داره این طبیعی هست اما چیز جالب قضیه اینجاست که این اوفت قیمت درواقع شرایت ورود سرمایه گذاران نهادی و سازمانی رو فراهم میکنه پس نگران اوفت قیمت نباشید …بنظر خودم و طبق تحقیقاتی که کردم درمور نات کوین ارز بشدت انفجاری هست امکان نداره با این حجم از کاربر …نهاد ها و سازمان ها این فرصت ارو از دست بدن و از این ارز بگذرن ..در زمن این که چرا در ووچر قیمت بالا نرفت به این دلیل که اولا اون زمان هنوز هنوز توکنی ضرب نشده بود و خبری از لیست شدن در صرافی نبود عملا هیچ ارز وجود خارجی نداشت فقط یک تعداد ان اف تی (NFT)که رو تعدادی اعداد نوشته شده خوب حالا قضیه فرق داره تون ضرب شده و قرار در صرافی های بزرگی که نهاد و سازمان ها و نهنگ ها در اونجا معامله می کنن ورود کنه..

اوف بر نات کوین
با این اوفت و وافت و اوفت
واقعا اوفت اینجوریه خودمم گیج شدم
اوف.ت

افت قیمت در زمان لیست شدن امکان نداره چون وقتی لرزی لیست میشه قیمتش بالا میره.
شرایط ورود سازمان ها و نهاد ها رو متوجه نشدم ، درضمن اگه اطلاعات بیشتری داریدلطفا ما رو هم در جریان بگذارید ممنون میشم