بهترین زمان خرید ارزهای دیجیتال

برادرا بنده گفتم در تحلیلم که تا ۱۳۰۰ میاد پایین متاسفانه قبول نکردن حدود شیش روز پیش گفتم تحلیلگران اینجا گفتن پامپه و نود درصدتون این فکرو داشتن متاسفانه نشدالانم میگم بهترین زمان برایه خرید الانه با یه صبر یک الی دو هفته حداقل کم کمش۱۷۰۰ رو به چش میبینه.دوستان عزیزی ک میگین تکون بخور شیبا و بقیه ارزا همشون در حال تکون خوردن هستن از استراتژیکتون صرف نظر کنید باید با قیمت مناسب خرید کرد اگرم هیچی بلد نیستین عزیزان پول میخاین بازم باید قیمت مناسب خرید کرد.اول تا اخر قضیه خرید مناسبه حتی اگ هیچی هم از تحلیل نمیدونید.اخر حرف برادرایه عزیز خواهرا.اینده روشن است برایه ارز دجیتال و محکوم به بردن دیجیتالیا.مگر دنیا نابود شود و جنگ رخ بدهد بازم نابود شدنی نیستن بلکه به تایم هول شما زیاد میکنن خدایا به حقانیت خودت به عزت حسین شرف علی پشت پناه ایرانیا عزیز در سرار جهان.ارزویه موفقیعت

بازار به دعا و صلوات و فال نیست

مگ ما دعا کردیم بالا بره ما با علم صحبت میکنیم عزیز من تحلیل سقوط شیبا رو زدم ۱۸۰۰ رفت اونجا بازم برایه شما عزیزان تحلیل کردم تا ۱۳۰۰ با شدو دراز رسوندش انجام شد الان با تحلیل صحبت کردم براتون اون دعایه خید برکت سلامتی بود برایه ایرانیا متائسر و متاسف میشم بودن خوندن پیام من قسمت پایانی اون رو دید و قضاوت کردین. موفق باشین

کاری به دعا کردنت ندارم ولی علی و حسین ربطی به ما ایرانی ها ندارن،فقط علم و تحقیق و تجربه و همچنین صبر کارگشا در چنین بازارهایی هستش اگه علی و حسین می تونستن به مردم ایران عزت بدهند اینقدر مردم ایران فقیر و بدبخت نمی شدند متاسفانه استفاده ابزاری از دین عاملی شده بود که یه زمانی مردم قرآن توی ماشین رو به کیفیت اون ماشین ترجیح میدادند و فکر می کردند قرآن برتر از کیفیت ماشین هستش ولی الان متوجه شدند که اشتباه می کردند

داداش یاسین اندک سرمایه ای که الان دارم مدیون شما هستم،اون روز که گفتین تا ۱۳۰۰ میاد پایین همون لحظه فروختم.خدا شمارو واسته کرد تا چند نفر مثل من پس اندازشون از بین نره،ممنونم ازت،(مثل دریا باش و بزرگی کن نزار حرفهای دیگران عصبی یا ناراحتت کنه)بازم ممنون