انتقاد از سرمایه گذاری در میم کوین ها

واقعا موندم چرا یسری روی دوج یا بقیه میم کوین ها سرمایه میذارن
والا بخدا این ارزها برای شوخی و مسخره بازی درست شده
یسری لاشخورم عین ایلان ماسک فقط میان رو کف خرید میزنن و با شایعه سازی و دروغ پردازی قیمت و میبرن بالا
هرگز و هرگز این ارز بالاتر از ۵۰ سنت نمیشه
اونوقت یسری منتظرن بشه دو دلار😳
رو چه منطقی چنین انتظاری داری
ارزی که بینهایت تولید میشه چرا باید بشه یک دلار
دوستان برین روی آلت کوین هایی سرمایه و وقت بذارین که ارزش داشته باشه
اصلا حوصله نداشتم وارد بحث بشم
ولی واقعا دلم میسوزه
قبل از خرید و تماشای نمودار و این چرندیات اخبار هر ارزی و در بیارین
چرا افت کرده
چرا میره بالا
در کل احساسات و عجله دو تا عامل اصلی باخت تو این کاره

علی آقا درود به شرف شما که حرف دل منو زدی من دارم چندین ماهه این حرفها رو میزنم جز فحش چیزی نصیبم نشد . لقب منو گذاشتن رامین 7 سنتی . میدونی چرا ؟؟ چون از من پرسیدن سال 2023 دوج روی چه قیمتی بسته میشه گفتم 7 الی 8 سنت که روی 8 سنت هم بسته شد . الان این قیمت دوج هم حبابه . به خاطر پامپ بیته که اومده بالا و گرنه هیچی از خودش نداره . همون 50 سنتی هم که شما میگی هم نمیتونه برسه . آقای آرمین یوسفی داداش گلم اینهمه گفتم دوج ریزش داره چرا گوش نکردی؟؟ تازه ریزش دوج شروع شده بابا . متوهمین دوج دو دلاری بس کنین . دوج کوین یک مهره سوخته هست . تاریخ انقضاش تموم شده هست . ایلان ماسک هم دیگه طبق گفته خودش یدونه دوج هم نداره . این ارز از اولش هم به قصد شوخی و خنده ساخته شده طبق گفته سازنده ش و یه تفاله بیشتر نیست . اینقدر دیسلایک بزنین خسته بشین . ریزش بسیار زیبای دوج توی یکی دو ماه آینده چشم نواز خواهد بود . خواهید دید .

داداش شما که اینهمه انشا نوشتی ،چه فرقی می‌کنه بیت بیاد پایین همه میان پایین و بالعکس :roll_eyes:ریزشی که شما میگی شامل همه چی میشه

کلا میگم مثلا هر کسی روی این ارز سرمایه گذاری کرده کار اشتباهی کرده پس چرا ۲۰ میلیارد دلار داخل مارکتش پول هست ببین داداش کاری ب کسی ندارم من چن ساله پیش روی این ارز سود گرفتم بعد رفتم رو شیبا سود گرفتم الانم دوباره اومدم واسه سود دیگه من ریزش بازار زیاد دیدم این داداش اصلاحاته بازار کاری ب گنده اینجور چیزا نداره اصلاح خودشو میکنه تو میگی این چند ماه ریزش داره من میگم این چند ماه اینده روند صعودی شدیدتری داره من ب هیچکس توهین نمیکنم پایه تجربه خودم تو این بازار حرف زدم هولدرم تریدر نیستم بگم بیاید فردا سود کنید باید بخری چیزی که احتیاج نداری قطعا سود میده خیلی هم خوب سود میده دیگه بس کن داداش دوج نخر دیگه ریزش میکنه نمیکنه ب هیچکس ربط نداره خیلی لطف داری اینجا نظر ندی برادرانه گفتم

رامین کوتول قد و دودو ل

حرف بیخود نزن جفت اکانت هم خودتی الکی فیلم بازی نکن ۶سنتی

هر وقت آب سربالا میره قورباغه ابو عطا میخونه

آقا شما وقتی معنی علامت بی نهایت رو نمی دونی اصلا بحث نکنید سنگین‌تریید … آدم خنده اش میگیره حرفاتون رو میخونه اصلا معلومه سواد دیجیتال و ریاضیات ندارید !!!:rofl::rofl::mouth::mouth::mouth::mouth::rofl::rofl::rofl:

به همین خیال باش …:rofl::rofl::rofl:

عین شغال همش کمین کردی اینجا!!! تو چکار به کار مردم داری؟؟؟ اگه دوج نداری اینجا چکار میکنی عقده ای؟؟؟

شما میگی ۵۰سنت من میگم در آینده بیشتراز این اعداد رو میبینه ولی فرض میگیریم ۵۰سنت بیشتر نمیشه اصلا میگم ۳۰سنت خوبه؟
از همین نقطه ای که هست ورود کنی بشه ۳۰سنت شما سرمایت از دوبرابر بیشتر میشه بده؟ مثلا ۵هزار دلار بخری بشه ۱۰هزار دلار بده مشکل اینجاست که خیلی ها صبرشون کمه و از اون بدتر نمیدونن کجا بخرن کجا بفروشن.تا پول میارن انتظار دارن بره بالا اینجور نیست عزیزم.
سول رو زمانی که ۲۰دلار بود داشتمش خستم کرد بعد چندماه فروختمش چنان رفت بالا که تا چند روز حالم اصلا خوب نبود

با منطق تو پول در نمیاریم اگه قرار با فکرو و منطق مردم بود الان باید ارز وجود نداشت بچه اگه منطق داری وارد این بازار نشو لطمه وارد میکنی ب مغزت

تو خفه هفت سانتی حق زر زدن نداری

انقدر شعر و ور نگو
شاید سود بلند مدت تو الت کوین باشه ولی همیشه سود کوتاه مدت در میم کوین بوده و خواهد بود.نمونش داگ ویف هت!من اگه سه ماه پیش خریده بودم الان پولم ۸۰برابر شده بود در حالی که تو یه الت کوین به من معرفی کن که ۳برابر شده باشه تو این سه ماه😐.وقتی چیزی حالیت نیست حرف نزن

انقدر حرف مفت نزن. درسته سود بلند مدت در آلت کوین هست ولی سود کوتاه مدت در میم کوین بوده و خواهد بود.نمونش داگ ویف هت!اگه من سه ماه پیش گرفته بودمش الان پولم ۸۰برابر شده بود!حالا تو بیا یه آلت کوین به من معرفی کن که ۳برابر شده باشه تو این سه ماه😐.وقتی چیزی بلد نیستی حرف اضافی نزن😑

چقدر خوبه که شما متوهیمن دوج چند دلاری همتون هم دیکتاتورین . چه کسی این حقو داره که به من بگه نظر بدم یا نه؟؟ شما توی کدوم جایگاهی که به من میگی نظر نده؟؟ مگه من به تو میگم چرا با من مخالفی ؟؟ عجب گیری کردیم بابا . یعنی منم باید مثل شما توهم بزنم بیام بگم صبر کنین مفت پولدار میشین؟؟ کجا پول مفت پخش کردن تا حالا؟؟ این قمار خونه فقط برای اینه که جیبتو بزنن همین . اگر هم یکبار سود کردی این ضرر هم میهنه توئه که اومده جیبت کی میخوای اینهارو بفهمی؟؟ آشغال تر از این ارز وجود نداره . فقط داره سکه اضافه میکنه تعداد کوین هاش نامحدوده توکن سوزی هم که نداره از کجا میخواد رشد کنه آخه؟؟ اگر منظقتون سال 2021 هست که اون کلاهبرداری ایلان ماسک بابت پامپ دوج بود که شکایت هایی که ازش کردن تمومی نداره بابا . نظر میدم تا دو نفر که تازه وارد این بازار قمار شدن فرار کنن تا پولشون نسوزه .
و اما آقای ایلیا من اکانتم فقط همینه دوج عزیزت 6 سنت رو هم خواهد دید . بابا تفاله های چای بخرین از این ارز با ارزشتره .
هر کی میخواد ارز دیجیتال بخره تازه وارده هر ارزی مهم نیست . آقا نخر . قدر سلامتیتو بدون که با میلیاردها نمیتونی بدست بیاری . پولی که از ضرر دیگران بریزی توی جیبت هیچ فرقی با دزدی نداره . برای همینه که بعد یه بار سود ضرر پشت ضرره . تا میتونین فرار کنین از این قمارخونه ضررش مال من خیرش برای شما .

خب الان اگه یهو بشه 40 سنت که تو کلا تا آخر عمرت محو میشی بچه

ناراحت نباش اگه از لقبت ناراحتی میتونی یه سه سنت ببری رو تحلیلات دیگه رامین ده سنتی صدات بزنیم.مشتی بس کن دیگه اصلا ما میگیم میشه هفت سنت شما ،چه اصرار داری بفروشیم دوستداریم ضرر کنیم دیگه بالاتر از ضررم مگه هست.ی جور تومار مینویسی و حرص میخوری بخدا بیشتر بجا اینکه تو دلت برامون میسوزه ما دلمون برات میسوزه کمتر حرص بزن و هرچی بادا باد دوراه بیشتر که نیست یا ضرره یا برد یا ضرر میکنیم میدیم ب چپمون یا برد میکنیم سودشو می‌زنیم ب راستمون

ریدم تو عیکنات کصخل اعظم تا حالا ۷سنتی کصخل ندیده بودیم ک دیدیم

والا چ عرض کنم از بی احتیاطی خودم بود ،اشتباه کردم
ولی چ فایده داره