تجربیات یک تریدر

بعضیامیگن این بازار تحلیل نداره کسی سود نمیکنه نمیدونم کلاهبرداریه خودشون نتونستن یاد بگیرن فک میکنن واسه همه همینطوره من خودم یک سال نیمه مستمر دارم سود میکنم خونه ماشین باغ همه چی هم ازاین بازار دراوردم البته سه سال نیم هم بالای ۱۷هزار دلار ضرر دادم تا راه افتادم همین ضررهاست که تجربه میشه براتون ترید یاد میگیرید با شش ماه یک سال و دمو ترید کردن تریدر نمیشید باید هزینش بپردازید تاسود بهتون بده هزینش هم حداقل سه سال ضرر و شب روز سروکله زدن باچارت وافسردگیه توانش داری بیا نداری بیخیالش شو

شما فردا پایان حرفی که زدی هستش

بطور قاطع گفتی
فردا پایان مهلت ۳ روزه شماست
طبق حرفی که زدی اونم قاططططعععع
فردا باید بیت بشه زیر ۶۰

آقا جون کاری ب این ادمای حسود چون نشسته نداشته باش بیا ی کاری کن واسه ما ک تو این سه سال داشتیم گذاشتم تو این بازار واسه سود کردن ک بتونیم با سودش دل خانواده و بقول خودت چندتا انسانهای نیازمند کمک کنیم ولی تا الان نتوانستیم بیا ی بزرگی کن ی کانال تلگرام بزن هرکس خاست بیاد قدمش روی سر چشم بخدا اگر این کارو بکنی ب ولا قدم بزرگی واسه ماه ها کردی و بدون همیشه دعا خیر این خانوادها پشت سرت هست
این چندتا ابله فقط میخان اینجا کسی سود نکنه بیا با یه کارت روی همشونو سیا کن

هر کسی هم سود کنه تو یکی مطمئنم ضرر میکنی
بابا مرد حسابی خجالت بکش این همه پیام چیه هی از خودت تعریف میکنی شورشو در اوردی
تریدر جماعت فقط ضرر میده

آریوس حرفات همش درسته داداش بخدا هیچکس تحلیل هاش به اندازه تو درست نبوده تو ای مدت به حرف بعضی از منفی بافها گوش نده داداش،،

آریوس حرفات همش درسته داداش بخدا هیچکس تحلیل هاش به اندازه تو درست نبوده تو ای مدت به حرف بعضی از منفی بافها گوش نده داداش

لطفاً لطفاً یه کانال بزنید ما هم بتونیم سود که چه عرض کنم از ضرر بیرون بیایم تخیل های شما واقعا عالیه آموزش رو نذاشتید بزرگوار
ادمین لطفاً تایید کن