تجربه تلخ و درس های گذشته

اقا دقیقا همین اتفاق سال ۱۴۰۰ افتاد بیت از ۲ میلیاردو خورده ای امد شد ۸۰۰ ملیون از اینور ترا کلاسیک از چند دلار رسید به ۱ ریال قشنگ یادمه حدود ۳۰ملیون سرمایه من شد ۲ ملیون انقد اعصابم خورد شد منی که روزی چندبار میومدم تو بازار چک میکردم کل برنامهایی که میشد باهاش بازارو دید پاک کردم تا همین امسال که شنیدم بازار تکون خورده امدم دیدم سرمایم از ۱و نیم برگشته به ۴۵ ملیون ولی باز حماقت کردم جای اینکه پولمو بردارم ۳۰ ملیون دیگه خرید کردم الان مجدد پولم شده ۱۵ ملیون ولی اینبار هرچی پول دستم بیاد تو این مدت تا بازار رشد کنه ارز میخرم چه ۱ سال دیگه چه ۵ سال دیگه مطمان باشید بازار دوباره بالا میکشه پس هرچی تونستین تو این مدت خرید کنید مطمان باشید پشیمون نمیشید این حرف من یادتون باشه همون مدت من ارز cellfrim خریده بودم دونه ۱ دلار حتی الان برید تو صفحه اش چتای چند سال پیشم هست از ۱ دلار امد رسید به ۴ هزار تومان یعنی من اگه همون دوران ۵ ملیون ازش میخریدم موقع گرونی ۱۲۵۰۰۰۰ ازش داشتم و قیمتش تو فروردین تا دونه ای ۱۳۰ هزار امد دیگه خودتون تصور کنید چه فرصتی از دستم رفته ۱۲۵۰۰۰۰ این تعداد ارز هر کدوم دونه ۱۳۰ هزار خودتون ببینید الان چقد داشتم اینبارم میخام کلا رو همین ارز ریسک کنم

شیر مادرت حلالت افرین معلومه واقعا باصداقت گفتی

دقیقا هولد کردن ارز مثل طلا خریدن می مونه بنظرم شما طلا می خری هرروز چک میکنی ببینی طلا ارزون شده یا گرون میزاری ۲یا۳ سال بعد توی اوج قیمت میفروشی اینم همین جور آقا سعی کنید کف قیمت بخرید دیگه بهش دست نزنید چه ضرر شد چه سود تا ۲ سال دیگه بیا ببین سرمایه چقدر شد البته این موضوع مال ۷ ارز برتر دنیاست ها نه که میم کوین بخرین بعد بدبخت بشین باتشکر