سلام اساتید ببخشید من دار و ندارمو ارز مبارک خریدم رو ۸ هزار تومن الان ۲ تومن هست موندم چکار کنم به نظرتون
بله اقا مهرداد عزیز للان ردیف ۱۱ هست ۵۰۲ فکر میکنم MUBARK
والا حقیقتش این ارزها من دنبال نکردم و ظاهرا جدیده (من اطلاعی ندارم ازشون اگ جدید نیست به دلیل بی اطلاعی منه)
ولی اگ جدید باشه تمامی ارزهایی که عرضه اولیه میشه بعد یه افت شدید پیدا میکنن و بر میگردن سر جای اولشون…این ارز هم باید فاندامنتالی بررسی شه که علت این پایین بودن چی بوده و پروژه در چه وضعیته!!! …وگرنه از رو این چارت من یکی نمیتونم تحلیل کنم…
ای دی های رحیم خان و کریپتو باز رو با @ اینجا بزار تا پست رو ببینن بیان نظر بدن… همینطور اقای موحد مورفی یا دیگران…
یعنی فدات شم قاعدتا باید صبر کنم امیدی هست طبق گفته شما
بقیه اساتید هم اگه نظر بدن خیلی ممنونم
ممنون میشم کمک فکری برای ارز مبارک بکنید اقای موروفی و دیگران اساتید واقعا موندم من
سلام عزیزجان
چی شده ؟؟ چه اتفاقی افتاده ؟
سلام استاد عزیز دار وندارم رو ارز مبارک خریدم ردیف ۱۱ شماره ۵۰۲ فکر کنم دونه ای ۸ تومن خریدم الان ۲ تومن شده موندم چکار کنم جناب موروفی عزیز
ارز مبارک ردیف ۱۱ شماره ۵۰۲ فکر کنم عکس مرد عرب هست هر چی داشتم ارز مبارک خریدم رو ۸ تومن الان ۲ هزار شده موندم چکار کنم استاد مورفی عزیز ایا میاد بالا
پروژه مبارک الان توی یه موقعیت پیچیدهست از یه طرف، جامعه قوی، شایعات بایننس و نقدینگی جدید نشون میدن که پتانسیل رشد وجود داره. از طرف دیگه، افت شدید ارزش بازار، نبود شفافیت کامل و ریسکهای ذاتی ممکوینها زنگ خطرن.
امید به بهبود وجود داره، بهخصوص اگه اخبار مثبتی مثل لیست شدن توی بایننس تأیید بشه.
ریسکش ولی خیلی زیاده، چون ممکوینها میتونن یه شبه غیبشون بزنه.
به نظر من، بهترین کار اینه که تا چند هفته آینده اخبار رو با دقت دنبال کنی. اگه پولت برات حیاتیه، فروش با ضرر فعلی (۲۵٪ از سرمایه اولیه) بهتر از صفر شدنشه. اگه تحمل ریسک داری، نگه داشتن تا مشخص شدن شایعات منطقیه، ولی حتماً یه حد ضرر بذار که غافلگیر نشی.
خدا حفظت کنه عزیز باز اگه خبری شدمنو در جریان بزاری خیلی اقایی ۱۶۰ میلیون شده ۴۰ ملیون صبر میکنم استاد چاره ای ندارم چون ۴۰ تومن هم کمتر شده ولی خیلی خیلی ممنونم جواب دادی خیلی اقایی وقت گذاشتی
خواهش میکنم من شاگردم
برای اینکه بهتر خبرای این پروژه رو رصد کنی توییترشون(x) رو دنبال کن
https://x.com/mubarak_cto
چشم عزیز ممنونم خیلی زیاد