تفاوت چرخه فعلی بیت کوین با گذشته

این چرخه با چرخه های قبل کاملأ متفاوته ، بیت کوین در گذشته هیچ‌وقت قبل از هاوینگ سقف خودشو‌نزده بود که این سری به خاطر etf سقف زد ، به نظر من سقف بیت کوین همین ۷۲۷۰۰ بود و چندین ماه طول خواهد کشید تا بیت کوین دوباره بخواد بولران جدیدش شروع بشه و اعداد خیلی بالاتری ببینه ، ناگفته نماند فقط چند درصد افراد تو این بازار سود میکنن و اونها هم نظرات متناقضی دارند که با بیش از ۹۰ درصد افراد متفاوته ، به نظر من هر بگشتی پولبک و فرصت خروج از مارکت هست ، روند بازار به زودی عوض خواهد شد و کانال ۴۰ هزار را هم خواهیم دید ، موفق و سربلند باشید.

البته من ۴۰ که گفتی رو قبول ندارم ولی ریزشو قبول دارم اینجا اگه اسم ریزش ببری سریع از طرف کاربرا لیکویید میشی:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:کامنت منفی میخوری اون یدونه مثبتم من گذاشتم برات

بازم تحلیل گر های آبکی

درسته etf ها باعث افزایش قیمت و ath قبل هاوینگ شدن ولی طبق تاریخچه ما هنوز وارد بولران بعد هاوینگ نشدیم احتمالا از دو تا سه ماه دیگه تازه رسما بولران شروع میشه و احتمالا مثل سیکلهای قبلی قیمت بیت کوین باید پارابولیک بالا بره یعنی حداقل یکسال کندلهای ماهیانه باید سبز باشه و این یعنی افزایش قیمت به 120 تا 140 هزار دلار پس ریزش سنگین زیاد محتمل نیست

چشم. من الان خروج میزنم . ممنونم از راهنمایی شما . میرم دوغ و کشک و لبنیات میخرم سودش بیشتره

شب دراز و قلندر بیدار