سلام دوستان آقای Bهستم دو رویداد داریم یک 6می دومیش 25می اتفاق عجیبی داره برای فلوکی میفته ببینید حتی از داداشم هم پرسیدم گفت فعلا سکرت گذاشتند ولی اتفاق خوبی داداشم گفت به همه اونایی که فلوکی دارند پیام بده بگو اگه میتونید سریع خرید بزنید و هولد کنید از نوسان بازار نترسید همه دعوا ها سر فلوکی هستش که بیت کوین حرکت نمیکنه
۳۰ میلیارد تومن خریدم الان به امید دو برابر شدن
منم آقای c هستم با آقای a ترتیبت رو از پشت و جلو میدیم
حواست باشه
دیگع زیاد شیرین نشو خخخخخ
منظورت سی میلیون ریاله دیگه گفتم اشتباه تایپی بوده اصلاح کنم
مینا صمیمی ریشهری دیگر
اینا دیگه کجا دلم بزارم
ترتیب تو رو قبلن دادن
ببینن دوست عزیز من سر جام نشستم و از اینکه فلوکی دارم لذت میبرم ولی خدا کنه مثل ماهی نباشید 6می و25می را فراموش نکنید..توهم بجای اینکه بیای تخریب وترور کنی کامنتی که من گذاشتم ..تو بشین سر جات و تماشا کن که من تا حالا خبر کذب ندادم عشقی ..
در ضمن ببین من کامنت نمیزارم خودمو ثابت کنم من این خبر ها را از خوده تیمه فلوکی دریافت میکنم . و اینجا پیامش میکنم ..اون هم وطنم که با خون دل پول جم کرده و فلوکی خریده وبا اون پامپ قبلی که داشته وکمی سود گرفته بهش بگم فلوکیهاشو مفت نفروشه حالا تو بشین سر جات..6می با آقای Bهمراه باشید تا بفهمی کسایی که فلوکی دارند لطف خدا شامل حالشون شده،،
نکنه خودت B کلن هستی
تو داداش B پلن هست ؟
ممد چاخان خودتی؟
خیلی مزخرف و نفهم هستید
تو سود نمیکنی بی تریتی
منم آقای ا هستم کمک میدم
شما حرمت حالیتون نیست
سلام ،دوستان این شخص (کاربر تازه وارد) مریض روانی بیش نیست تو تمام ارزها تشریف دارن ،وهر خزمبلاتی رو می نویسد ،گاهی خودش رو به ندانستن وآماتور میزند و گاهی به استادی فرزانه
منم آقایk هستم این چه حرفاییه میزنید زشته بابا
صدبار بهت گفتم جنس تو از موتوری نگیر باز کار خودتو کردی