تبدیل ارز در تراست ولت به صرافی

دامیننس به شدت اومده پایین نه که فکر کنی دامیننس بیادزیر۴۹نه ۲درصدهم بیاد پایین خوبه الان دامیننس بیت۵۲.۴۰هستش خیلی خوبه بیاد۵۱.۳۰ سیزن خوب داریم پس دامیننس داره میاد پایین وسرمایه داره وارده التهامیشه پس به نظر من۸۰ درصد سیزن داریم با اون باگی که پر کردش ۵۶۳۰۰صعودی وسیزن داریم به امیدسودهای خوب برای هموطنانم خواهشانفروشیدبه حرف اینو اون هم گوش ندین که میگن بیت ۴۰یا۴۲بیت صعودی هستش نفروشین نفروشین ادمین عزیز لطفا تایید کن سپاس

شما ۲ماه قبل ارز vitرو میگفتی ۱۶سنت ،ولی اول ببین به سنت میرسه ۳دهم سنت هست اکنون حتی اگه بیاد قیمت چند سال قبل رو پشت سر بگذاره .هنوز قیمت رو ۳دهم سنت هست که چند هزار درصد باید بره بالا که اون قیمت برسه ،،یکم تفکر :person_facepalming::person_facepalming::yawning_face::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

درود بر شما

همین دو سطر اول کامنت شما،یه فاندای عالیه واسه اهل فن.

کامنت قبلیم،دیشب ساعت حدودا چهاربود ک گفتم روی پنجاه وهفت هزار،اخرین پله خریدم را انجام دادم و…

اولا سلام بعدم من تارگت۱۶ سنتی ندادم گفتم حمایت ۸سنت و رد کنه میره بره ۱۶سنت بعدم ۳سنت ودهم هزاروم چیه الان قیمت
۳سنت ۵۵پنی هستش قیمت vet رومیگم خدمتت قبل از سنت پنی هستش جهت اطلاع عرض کردم اما vetدراینده خیلی نزدیک شاید۱ماه دیگه vetداره یه کارایی میکنه پس از ارزvetقافل نشوچون جا مونده بازاره… پر سود باشی هموطن