حرفهی میبینم اینجا مرغ پخته خندش میگیره مص بوی الت سیزن میاد فنرجمکرده:grinning_face_with_smiling_eyes:بیا دعاکنیم همگی پامپ بشه:grinning_face_with_smiling_eyes:نفروشید که بره بالا:grinning_face_with_smiling_eyes: سال ۲۰۱۶اینموقع ده هزار درصد پامپ کرده الانم همون روند داره میره
ماینرا دست از کار کشیدن واسه همین پامپ میشع چون نمیصرفه براشون
خیلی چیزای دیگه بابا والا این بازار این چیزا حالیش نمیشه این حرفا چیه میزنید بازار الان چربطی به ۲۰۱۶داره الت سیزن بوش کجا بود مگه قرمه سبزیه ماینرا دست ازکار کشیدن برا کی مهمه اخه خب بکشن کشوری مص امریکا دها کشور نابود کرد که مردم خودش اقتصاد خودش لطمه نخوره حالا بیاد بیت بکشه بالا که مش قلی ماینرش روشن کنه نکنه ضرر کنه به جای این حرفها برید چارت نگا کنید ببینید چه چیزی توش هست که تاحاالا هیچ جا گفته نشده همون کلید سود کردنته تواین بازار چیزای که بایه کلیک تو نت بالا میاد همش چرته بریزید دور چون بیشتر سردرگم میشید دراخر کسی تریدر واقعی بشه هیچ وقت وقت خودش صرف پکیج واموزش و جذب فالور نمیکنه تریدر میشناسم روزی حداقل یه میلیارد درامدشه ازاین بازار حتی دوربریاش نمیدونن تریدره
تو چجوری فهمیدی پس تریدره
با سلام خدمت شما لطفاً خواهش میکنم یه تحلیل بفرمایید چه کنیم خیلی توضرر هستیم. نگه داریم یا بفروشیم چه کنیم. منظورم آلت کویینا هست آیا از این بیشتر میریزه. یانه البته با مسولیت خودمان چون خداییش تا حالا هرچی گفتی دقیق درآمده یه کمکی کن جایه دوری نمیره. خیلی گیرم
سلام کاکه گیان درسته والا کاملا همه حرفات حقیقت داره اما متاسفانه بعضیا هنوز تو قرن حجراند و دوران جهالت تام؛حتی اعراب بادیه نشین هم دارن تو این زمینه پیشتاز میشن و آمریکا داره با اتاق فکری ک پشت این برنامه هست رو توپ رو میندازه تو میدون کشورهای آسیایی از جمله اعراب و این تابستان هم کلی براش برنامه دارن و اونوقت ی عده مفنگی از هیچی بیخبر اومده و بدون آگهی و اطلاعات پولش رو آورده به امید یه شبه میلیاردی شدن و تعیین و تکلیف هم میکنه برای قدرتمندترین کشور آمریکا در حالی ک برنامه بیت تو دهه قبل ۲۰۰۰ رو برای رکود اقتصادی و با هزاران هزاران مغز متفکر و اتاق فکر و حتی قبل از تصویب etf طلا در سال ۲۰۰۷ چیدن و ما اصلا مغزمون قد نمیکشه به برنامه هاش و هر سال هم براش برنامه و پلان جدید دارن,ای ملت بابا برین یکم مطالعه کنید و بعد اون پولهای با زحمت رو بیارین اینجا به باد بدین والله خانوادتون گناه دارن تو این وضعیت اقتصادی و تو رو خدا بدون علم و آگاهی و برنامه ارزی رو نخرین و من به وقتش سعی میکنم کم کم اطلاعاتی رو ک این چهار پنج سال براش کلی وقت گذاشتم و زحمت کشیدم بزارم تا انشالله استفاده کنید و منم مثل امثال کاربر N.N،اقای خشامن و…علی الخصوص آریوس جان و میثم عزیز که همیشه تو صفحه فایل کوین هست و همه اون عزیزان زحمت کش دیگ ک میخوان دست یاری به این ملت بدن مسبب خیر باشم،دوستتون دارم و فعلا در پناه حق
اریوس نظرت در مورد دوجواسه یساله چه قیمتیه ؟
نظرت در مورد کاردانو واسه یساله چه قیمتی هستش ؟
نظرت در مورد گالا یساله چه قیمتی هستش ؟
چون باهم ترید شروع کردیم پنج سال پیش
سلام اریوس جان الان به نظرتون تا کجا بالا میره و بععد میریزه.یه تحلیل بزارید دستتون درد نکنه
سلام کاکه گیان درسته والا کاملا همه حرفات حقیقت داره اما متاسفانه بعضیا هنوز تو قرن حجراند و دوران جهالت تام؛حتی اعراب بادیه نشین هم دارن تو این زمینه پیشتاز میشن و آمریکا داره با اتاق فکری ک پشت این برنامه هست رو توپ رو میندازه تو میدون کشورهای آسیایی از جمله اعراب و این تابستان هم کلی براش برنامه دارن و اونوقت ی عده مفنگی از هیچی بیخبر اومده و بدون آگهی و اطلاعات پولش رو آورده به امید یه شبه میلیاردی شدن و تعیین و تکلیف هم میکنه برای قدرتمندترین کشور آمریکا در حالی ک برنامه بیت تو دهه قبل ۲۰۰۰ رو برای رکود اقتصادی و با هزاران هزاران مغز متفکر و اتاق فکر و حتی قبل از تصویب etf طلا در سال ۲۰۰۷ چیدن و ما اصلا مغزمون قد نمیکشه به برنامه هاش و هر سال هم براش برنامه و پلان جدید دارن,ای ملت بابا برین یکم مطالعه کنید و بعد اون پولهای با زحمت رو بیارین اینجا به باد بدین والله خانوادتون گناه دارن تو این وضعیت اقتصادی و تو رو خدا بدون علم و آگاهی و برنامه ارزی رو نخرین و من به وقتش سعی میکنم کم کم اطلاعاتی رو ک این چهار پنج سال براش کلی وقت گذاشتم و زحمت کشیدم بزارم تا انشالله استفاده کنید و منم مثل امثال کاربر N.N،اقای خشامن و…علی الخصوص آریوس جان و میثم عزیز که همیشه تو صفحه فایل کوین هست و همه اون عزیزان زحمت کش دیگ ک میخوان دست یاری به این ملت بدن مسبب خیر باشم،دوستتون دارم و فعلا در پناه حق.
دوست عزیز سلام شما هم مثل بعضی ها رفتی تو فاز نصیحت و سرزنش در اين شرايط اکثر دوستان تو ضرر هستن اگر کاری از دستت بر می آید کمک کن در غیر این صورت تورا به خیر و ما را به سلامت
کرآ جواوی حسن نایی:roll_eyes:،ژآ کادانو پرسکر،چندک ارز له حسنی معرفی کآ،، کاک اریوس،
،،،،فک کنم این حسن گزارشگر هست ،چند تا سوال پرسیده:grin:
سلاممیشهچندتاارزبگینچونشماخیلیحرفهاتوندقیقهممنون
مثل آرش تایمز میلیاردی درآمدشه
ببند گالرو باو چارت چارت ،درامد میلیاردی از ترید؟ تو گوهخوردی