فانتوم و استراتژی مارتینگل

همون سناریو تایید ETF ها رخ داد یعنی بیت کوین در روزهای تایید ، صعود کرد و سقف ۴۸۹۶۹ را زد و همه منتظر رشد آنچنانی بودند که اصلاح کرد و تا ۳۸۵۵۵ پایین اومد

و بعد از چند هفته رشد انفجاری خودش را شروع کرد و سقف جدید ۷۳ را لمس کرد

و در همین کانال ۷۰ ،، بازار با هاوینگ‌ روبرو شد و باز انتظار صعود را می‌کشیدیم که بازم اصلاح کرد و تا ۵۶۵۵۲ پایین اومد.
درست سناریوی قبلی تکرار خواهد شد و پس از چند روز و با برگشت به کانال ۶۰ ،، من خودم به شخصه روند صعودی عظیمی برای بیت کوین و سایر ارزها پیش بینی میکنم

روند صعودی عظیم نیاز به اصلاح اساسی داره که در چند روز گذشته رخ داده و تا چند هفته دیگه ۸۰k دیده خواهد شد.

اونایی که تریدر هستند قضیه اش فرق می‌کنه ولی هولدرا مواظب بعضی اشخاص باشند که دم از کانال ۴۰ میزنند اگه ارزی دارید و تا حالا هولد کردید به هیچ عنوان فروشنده نباشید که این بازار روندش دست هیچ کس نیست و هیچ فن و یا روشی وجود نداره که شما بخوای از اون فن برای غلبه بر کریپتو استفاده کنی.

اگه اینطور بود خیلی ها می‌توانستند ادعا کنند که خالق بیت کوین هستند پس اونی که امروز ادعای کشف مسیر درست بازار را میکنه دچار توهم شده و خیلی زود با بحران مواجه و بازار را نوعی کلاهبرداری جهت توجیه عملکردش عنوان خواهد کرد.

دقیقا موافقم بازاری که اصلاح نکنه سلامت نداره بیت کوین باید اصلاح میکرد حتی میتونه تا 52 هم بیاد بعد حرکت صعودی خودش رو رقم بزنه انشاالله سال دیگه این موقع 140 رو می‌بینه و رشد شارپی آلت کوینها

در این بازار اونی موفق هست که خبر رانتی داره:face_savoring_food::face_savoring_food::hand_with_fingers_splayed::joy:

خودت که داری از کشف مسیر میگی ک

اگه واقعا این حرفات درست از آب دربیاد . باور کنید من یکی از طرفدارات میشم و همیشه دنبال تحلیلهایی که انجام میدی هستم .
ولی اگه تحلیلت اشتباهه و بازم ریش کرد ، خواهشا دیگه تحلیلی انجام نده .
ممنون .
هرکی موافقه لایک
مخالف دیس لایک

باسوادی و ریز بین …مرسی از این تحلیل درست👍