درخواست صرافی برای اتریوم آربیتروم

حاضرید چقد هزینه کنید برای اینکه تریدر حرفه ای بشید الان یکی بیاد تضمینی یه روش بهتون یاد بده که راحت تریدیاد بگیرید از ده تا معامله ۸تاش سود بشه چقدر حاضرید هزینه کنید ؟؟این نظر سنجبیه فورا نپرین بهم بعدجواب دادن میگم چیه اصن کسی هم اومد یادتون داد اول مطمن بشید بیست تا ترید بزنید بعد پول بهش بدید این گفتم بعضیا الان فک میکنن من چیزی زیر سرمه نه گفتم که نظرسنجیه بعد جواب میگم واسه چی

من حاضرم ده میلیون بدم ولی تضمینی باشه
بدجوری بهش نیاز دارم

سلام .والله من که۴ساله هرچی پول دستم اومده ریختم تو بازار .پول یه مغازه م الان نزدیک۳میلیارد شده۱۷۰ملیون .خدا شاهده دوسال هست دلم نیومده یه دست لباس خوب واسه خودم بخرم.دلم نمیاد برم یه بستنی بخرم میزارم تو این لعنتی هی میگم این ماه نه این ماه وصعم بهتر میشه .خوب چیکار کنم الانم۷ماه فایل کوین گرفتم بازم تو ضررم.مثلا هم میگن از این شاخه به اون شاخه نرید که نرفتم .چه اشکال داره یکی باشه پولی هم سیگنال بده .حاضرم هرماه مثلا۴۰ملیون سود کردم۱۰ملیون بدم به یکی که سیگنال بهم بده.و خیلی ممنونشم میشم .واقعا اقا آریوس یه کانال تو آیتا یا بلد بزارید که فیلتر شکنم نخواد دیگه نور علی نور میشه عزیزی

داداش ارزهای که معرفی میکنید صرافی ایرانی داشته باشید ما صرافی ایرانی کار میکنیم

سلام اریوس kord بیت تا چقدر بالا میره برمیگرده؟ لطفا راهنمایی کنید

خدایش از وقتی نظرات شما رو پیگیری میکنم،معاملات بهتری انجام میدم
دم شما گرم بچه کردستان

هرچی در آوردم نصف نصف

سلام
استاد
صدمیلیون پول دارم سیگنال بده هر چقد سود کردم خداشاهده نصف نصف تقدیم میکنم دوست عزیز

تا حالا نظرات شما را پیگیری کردم
درود بر جنابعالی
از محدود نفراتی بودی که تا حالا درست پیش بینی کردی
گفتی ریزش داریم تا ۵۷ برگشت هم تا ۶۲۵۰۰

سلام در وحله اول از زحمات شما که برا هموطنان می کشید و با دانش و وقت خود کمک می کنید بی نهایت سپاسگزارم و از خداوند منان برای شما و عزیزانتان طلب بهترین لحظات را دارم، دوست گرامی برای ترید کردن روزانه چقدر سرمایه نیاز هست ؟

سلام دوست عزیز
قیمت دستم نیست ولی فکر میکنم در حدود سه یا چهار میلیون باشه

سلام و درود
امیدوارم همه پر سود باشین
واقعا اگر تضمینی باشه من حاضرم تا ۵۰ میلیون هم بدم

شمارتونو بزارید باهاتون تماس بگیریم