سرمایه گذاری در بیت کوین

یارو هرروز تارگت میده ۱۸۰درجه اخطلاف داره هیچ نمیگن واسه هزار دلار رفته بالاتر چه داد بیدادی راانداختن من خودم رو ۵۶لانگ کردم ۶۲۵۰۰نقد شدم روهمون قیمت شورت گرفتم اسپات البته نه بااهرم ازاینم مطمنم ریزشیه بهترین تحلیلگر جهان هم دقیق نمیتونه بگه شما دنبال سیگنال دقیقی یک دلارم جابه جانشه هزار دلار رفته بالاتر نیم درصدم نمیشه اون میبینید ولی از ۵۶گفتم صعودیه تا اینجا ده درصد سود داده نمیبینید والا اشتباس سیگنال رایگان دادن من بازم عبرت نمیگیرم دراخرم قطع یقین ریزشیه از ۶۴۵۰۰هرکیم ادعا داره بیاد باهم تحلیل بزاریم ببینیم کدوم درست درمیاد

مطمئنی ریزشیه بیت کوین ۳هفته دیگه ۱۰۰هزاره چراداری چرت وپرت مینویسی عقلت وازدست دادی

قطعا تا ژیر ۵۳ هزار ریزشی هه س

قطعیتی توی این بازار نیست خواهشا بقیه راگمراه نکن این تحلیلهای که شما میگید اگر باعث ضرر کسی بشه مدیونش میشید.
اگر خبری داری بگو تا تصمیم راخودشون بگیرن

خب این دفعه تا چند میریزه :joy:

بیت کوین تا۳ هفته دیگه ۱۰۰هزاره چراداری چرت وپرت مینویسی دیوانه شدی عقلت ازدست دادی

داداش برا همین گفتم بیخیال شو معامله ات رو بکن چند نفر دیگه هم قبلا کمک کردن ولی اینجا بعضیها یا عوامل صرافیها هستن یا از این بازار نون میخورن نمیخوان کسی کمکی کنه حالا این بازار هم دو سه هزار تا بالا پایین داره فوقش توی اصلاحها میخرن موفق باشی دوست عزیزم:folded_hands::waving_hand:

سلام کاکه گیان،بابا ول کن تو رو خدا یارومارو ها رو و تو جامعه پُر از علف های هرز هست و ی مثل هست ک به قولش میگن بخاطر ی نفر بی نماز در مسجد رو ک نمیبندن ادامه بده زیاد به حواشی گوش نده و همیشه نادیده گرفتن و سکوت در مقابل بعضیا بزرگترین شکنجه است…

داداش اصلا دوست ندارم تو این مسیری که پا گذاشتی بازنده باشی ، اینو بخاطر شما نمیگم
دلم برای اونایی میسوزه که با حرف شما فروختند و منتظر ۴۵ هستند
تو این بازار از چند سال پیش با خیلی ها آشنا هستم و دیدم بعلت لج کردن و بزرگ نمایی خود ، کلا از بازار خارج شدند و پس از باختن کامل دیگه جرات ورود پیدا نمی‌کنند ، البته نه اینکه خودشون بخوان ، خیر ، اطرافیانشون اجازه باخت دوباره را نمیدن.

باز خوبه یه پیشرفتی که کردی دیگه ساعت نمیگی:grin::grin:مثلا فلان ساعت میریزه:grin: اگه دنبال حاشیه نباشی میشه یه پیشرفته دیگه حساب کرد:grin: پنجاه تا از دنبال‌کننده‌هات ازت سوال میپرسن جواب یکیشونم نمیدی بعد یه نفر میاد در مخالفت از تو یه کلمه میگه میای ده خط جوابشو میدی. معلومه بچه سالی. همشم منت میزاری دارم سیگنال رایگان میدم بهتون. کدوم سیگنال؟ اینکه گفتی ریزش میکنه و ریزش کرد شد سیگنال؟ ۱۵روز بود میگفتی ریزش میکنه و بالاخره ریزش کرد. گفتی ۶۲۵۰۰امکان نداره بالا بره الان ۶۴۵۰۰. بعد بابت این سیگنالا فکر میکنی که پول حقته که بگیری؟ خدایی بچه ای.

رو که رو نیست سنگ پای قزوین شما گفتی 62500ریزشی الانم 64400یبارم شده قبول بکن اقا ما نمیگیم ریزشی نمیشه اره یسره ک بالا نمیره اخر یجای ریزشی میشه الانم بگو خوو مهم ریزشی الان دوهزار تا بیشتر رفته بالا

کاکه قرار شد تلگرام بزنی چی شد

بخدا من توکانال یه بنده خدام الان یکماهی میشه به قرآن هرچی گفته درست بوده نه منتی میزاره نه پول میگیره نه مثل شما به این و اون میپره. اسمشم عموساتوشیه خیلیا میشناسنش. الان منم تا ۱۵روز هی بگم ریزشیه ریزشیه بعد آخر بریزه منم میشم تحلیلگر؟ کریپتو یه روز ریزشیه یه روز صعودی. تو۵۸ که همه سیگناله بیت ۵۲ و ۴۸ رو میدادن ساتوشی هی راهنمایی میکرد که یه پله بخرین از ۵۷ کمتر نمیشه. الانم ساتوشی داره میگه تا ۶۶ میره شما میگی ۶۲۵۰۰ باید میریخت😁طلبکارم هستی چیزی نشده که حالا شده ۶۴۵۰۰ مگه چیه. تا ازش سوال هم میپرسی جوابتو میده. شما جواب که نمیدی هیچی هی هم میای میگی دارم سیگنال رایگان میدم و فلان. از سیگنالای شما بهتر تواینستا پره. فقط پیشنهادم به شما اینه جواب طرفداراتو بده و بهشون احترام بزار . هی هم منت سرشون نزار

داداش دو سه تا ارز کجا معرفی میکنی مردونه ۲۰ درصدشو میدم به خودت

مرسی داداش.کارت درسته.دمت گرم

منم دلم برا اونهای میسوزه که خرید کردن منتظر تارگت ۱۰۰هزاری شماهستن بعدا میبینیم ۴۵من درست درمیاد یا صدهزار شما نمیدونم چرا فک میکنید خودتون درست فک میکنید بقیه غلت

عزیزم.شما استفاده نکن

سابقه پیامها تاید میکنه کی حقیقت میگه از ۷۳هی میگی پاینتر محاله بیاد دیدی که اومد بعدش من حتما کارم درسته که پنجاه تا دنبال کننده دارم به قول خودت

برا خودت میگم بخر ضرر کردی ارسیس جنسیس بخر یک ماه تو پامپه rune coin دیروز لیست شده

حضرت ادعا اخطلاف نه اختلاف