دوستان و اساتید بزرگ بنده قصد سرمایه گذاری پنج شش ساله دارم اگ ارزی رو میشناسید ک این پتانسیل و داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید خودم تحقیقات نهاییشو میکنم ممنون و با تشکر
صد درصد اتریوم بخرید ، سال 2018 ده هزار دلار داشتم دادم یه یک آپارتمان در ارومیه الان به دلار میشه 30هزار ولی اگه اتریوم خریده بودم الان نیم میلیون دلار داشتم ، اگر بیت کویین خریده بودم الان حدودا 220هزار دلار داشتم ، صد درصد اتریوم بخرید
سلام دوست عزیز تا چقدر میخوای سرمایه گذاری کنی؟؟خوب آدم ک فقط سرمایه اش رو فقط تو یک ارزی نمیزاره و اگر مبلغش زیاد هست برای خودت یه سبد گلچین انتخاب کن و خیلی خیلی هم تحقیق کنی ولی ارزهای پرپتانسیل خوبی تو بازار هست مثل ton,degen,dog,grt,agi,و گل سرسبدشون و بهترین از همه که منم اولین بار میشه گفت استاد،مسبب خیر یا معجزه که برای اولین بار سر راهم چهار سال قبل خدا قرار داد رو بهت میگم و خودمم روش خیلی تحقیق کردم و حتما هم حرفهای استاد عزیزم آقای حسینی در مورد اون ارز اتفاق میوفته و شک ندارم و اون الماس کل کریپتو اسمش کادنا(KDA) هست و امیدوارم ک اینا به دردت بخورن و خودت هم مطالعه کن روش و خودمم نمیدونم ک چیشد یهو این پیام رو پاسخ دادم و چشمم بهش خورد،در پناه خدا و موفق باشی
بیتکوین ،بونک،شیبا،تون کوین،سولانا،دوج کوین ،اتریوم ،پونک این ارز ها خیلی خوبن
Ton bnb sui arb
اتریوم خوبه هرچند خودم ازش ندارم ولی ارز عالی
سلام ckb.neo.jasmyبا تحقیقات خودتون
سلام دوست عزیز تا چقدر میخوای سرمایه گذاری کنی؟؟خوب آدم ک فقط سرمایه اش رو فقط تو یک ارزی نمیزاره و اگر مبلغش زیاد هست برای خودت یه سبد گلچین انتخاب کن و خیلی خیلی هم تحقیق کنی ولی ارزهای پرپتانسیل خوبی تو بازار هست مثل ton,degen,dog,grt,agi,و گل سرسبدشون و بهترین از همه که منم اولین بار میشه گفت استاد،مسبب خیر یا معجزه که برای اولین بار سر راهم چهار سال قبل خدا قرار داد رو بهت میگم و خودمم روش خیلی تحقیق کردم و حتما هم حرفهای استاد عزیزم آقای حسینی در مورد اون ارز اتفاق میوفته و شک ندارم و اون الماس کل کریپتو اسمش کادنا(KDA) هست و امیدوارم ک اینا به دردت بخورن و خودت هم مطالعه کن روش و خودمم نمیدونم ک چیشد یهو این پیام رو پاسخ دادم و چشمم بهش خورد،در پناه خدا و موفق باشی،،
سلام دوست عزیز تا چقدر میخوای سرمایه گذاری کنی؟؟خوب آدم ک فقط سرمایه اش رو فقط تو یک ارزی نمیزاره و اگر مبلغش زیاد هست برای خودت یه سبد گلچین انتخاب کن و خیلی خیلی هم تحقیق کنی ولی ارزهای پرپتانسیل خوبی تو بازار هست مثل ton,degen,dog,grt,agi,و گل سرسبدشون و بهترین از همه که منم اولین بار میشه گفت استاد،مسبب خیر یا معجزه که برای اولین بار سر راهم چهار سال قبل خدا قرار داد رو بهت میگم و خودمم روش خیلی تحقیق کردم و حتما هم حرفهای استاد عزیزم آقای حسینی در مورد اون ارز اتفاق میوفته و شک ندارم و اون الماس کل کریپتو اسمش کادنا(KDA) هست و امیدوارم ک اینا به دردت بخورن و خودت هم مطالعه کن روش و خودمم نمیدونم ک چیشد یهو این پیام رو پاسخ دادم و چشمم بهش خورد،در پناه خدا و موفق باشی.
هوش مصنوعی ها برای ۵،۶ سال آینده عالی هست
مرد مومن، اواسط ۲۰۲۵ بازار خرسی شروع میشه، چیو ۵ ، ۶ سال