حمایت از پپ

همراهان گرامی ،در کامنتی که گذاشتم عرض کردم که من قیمت فروش روی هفده تومن برای پپ گذاشتم دوستان با لایک کردن حمایت کردند بطور کلی تنها ارزی که در این مدت بسیار عملکرد بهتری داشته از بیت کوین همین میم کوین پرطرفداره پس حمایتتون ادامه بدید و اگر دلیل خواستید با آمار و ارقام خدمتتون تقدیم کنم آرزوی بهترینها و رشد پنجاه برابری پپ

سلام دوست عزیز حالا چندوقت دیگه احتمال داره به اون رقم جنابعالی برسه

دوست گرامی توی متن گفتید برای اثبات حرف هاتون، دلایل نشون میدید برای قیمت 17تومنی ارز pepe و حدودا چقدر زمان میبره تا به قیمت پیشنهاد یتون برسه
ممنون میشم بفرستید

درود دوست عزیز من در صحبتی که کردم گفتم عملکرد پپ نسبت به بیت کوین بهتر بوده من حتی بیش از ده مقطع و یادداشت کردم نمونه بیست و پنج اسفند قیمت بیت کوین به بالاترین نقطه تاریخش رسید در اون تاریخ پپ هم به شش ریال نزدیک شد حالا در حالی که بیت ۶۳ هزار دلاره پپ قیمت به شش ریال رسید عملا در ریزش‌ها پپ از هر ارز دیگری مقاومتره و در رشدها هم بوقتش کمش سه برابر و میزنه این عملکرد پپ از وقتیه که من دنبال میکنم در عمل هیچوقت پپ ریزش سنگین نداشته حالا کی به هفده ت میرسه وقتیه که چند تا سرمایه گذار هدفشون بشه پپ شاید خیلی نزدیک و شاید هم چند ماه دیگ ولی بنظر من قطعیه فلوکی و دیدید نه حجم اینو داشت و نه اقبالشو ،روزی و میبینم که اونایی چکه رو شیبا سرمایه گذاری کردن بیان برای پپ

دلایل برای قیمت هفده ت نگفتم عرض کردم از بیت کوین عملکردش بهتر و میتونم اثبات کنم قیمت هفده ت حدس و و پیشبینی از روی شناخت بازار و ارز پپ هست که بارها ازش سود بردم

دوست عزیز من نظرمو نسبت به شناختی که کسب کردم میگم به چشم خوشبینی نگاه کن اما کی به هفده ت میرسه اینو بگم که قطعا جای شیبا رو میگیره عملکردش داره اینو نشون میده هر پله که سعود کرده مثل پپ دو یا استارلینگ یا حتی تلور نریخته که بیچاره کنه طرفداراشو بلکه اون خلا ریزشو که برای جذب سرمایه واجب بوده پر کرده و پرشتاب قله بعدی و فتح کرده قیمت هفده شاید فضایی باشه ولی کافیه نگاه سرمایه گذارای بزرگ بازار و معطوف به خودش کنه