بیت کوین به ۵۲ می‌رسد؟

یکی دوروز همین قیمتا رنج بعدش دامپ واسه ۵۲یک هفته ای زمان میبره برسه ۵۲ولی حتمیه از نظر من :eagle:

کاش زحمت میکشید ید یه گروه ایتا واسه دسترسی میزدید

داداش حساب های تو چرا همش پاک میشن؟ من چندبار تو همین بخش نظرات دیدگاهتو دیدم خدا وکیلی پیشبینی هات همش درست در اومد ( البته تا الان)

سلام اقای اریوس ممنون که وقت میزارید .یه جا تو تحلیلاتون گفته بودید تا۲۰اردبیهشت نزولی هست بیتکوین بعد از اون تا ۲۰خرداد دوباره سقف۷۲هزار میزنه و بعد از اون نزولی هست تا نزدیکای مهر درست متوجه شدم

سلام اقا اریوس هموطن عزیز و گرامی خوبه که هستی بسیار متشکرم، کمک کردن به دیگران یک امر قلبی است، هیچ شخص و نظر و عقیده و… قادر به تغییر ان نیست، پس اگر چنین هدف مقدس(مذهبی منظورم نیست، منظورم دلی است) داری) پس محکم به راهت ادامه بده واجازه نده نظر و عقیده دیگران روی شما تاثیر بگذرد مهم نیت قلبی شماست حتی اگر انکار از دید دیگران اشتباه باشد مهم خود شما هستید که به ارامش برسید دیگران را بیخیال موفق باشید

اقای اریوس خیلیا دوست دارن اینجا کسی سود نکنه.شما کوتاه پیام بفرستید که مثلا فلان قیمت خرید و فروش فلان قیمت.دیگه کاری به لایک و دیسلایک نداشته باشید.جواب هیچ کسم ندید.خدا شاهده بهترین هم باشی یه نفر هست که مو دماغ ادم بشه.بمونید و با تحلیلاتون ثابت کنید که شما بهترین هستید.به مرور همه میفهمن که شما کی هستید و ادعای جز کمک نداشتید.در اخر ممنون میشم اگر کانالی تو آیتا بزارید و بیایم اونجا تا از نظرات ارزنده شما استفاده کنیم .

سلام حساب کاربری منو گزارش داده بودن هیچکدوم از پیام هام ثبت نشدند چون فقط از شما تعریف کردم لطفاً یه ک ا ن ا ل ای ت ا بزنید با هر ش را ی ط ی که خودتون بگید اینجا نمیذارن ما با شما صحبت کنیم بن میشیم