یه از خدا بی خبر دوساله یه کانال تلگرام زده کلاهبرداری میکنه منم دو هفته تو کانالش بودم یه 700 دلارم رفت
اسم کانالش (سیگنال ارز دیجیتال صرافی دیجیتال دلار) هس
دقت کنید خودتون یا دوستانتون تو این کانال هستن بیان بیرون
مثلا میگه یه ارزی با پروژه قوی هفته دیگه فلان روز میاد تو صرافی غیر متمرکز لیست میشع لیست شد سریع کانترکت ارز رو میفرستم تو پایین ترین قیمت بخرین بعد میگه تو یه هفته ده روز 10000 درصد سود میکنین
این ارزها رو خودش میسازه یه ساعت اولش فروش بازه بعد یه ساعت از لیست کردن ارز فروش میبنده کسی نتونه بفروشع
بعد میری تو مارکت کپ یا پوکوین میبینه چندین نفر فروختن ارز رو ولی اینا همش خوده بی همه چیزش هس با چندین کیف پول فروش میزنه الکی که مردم ببین فروش داشته
فقط از من نصیحت گول این چیزها رو نخورین مثل من
اره داداش منم ۶۰۰دلارتو همون کانال سوخت دادم
این کلاهبردار یک نفر با چندین کانال تلگرامی هستش اسم بقیه کانال های اون سیگنال رایگان دکتر رضا افتخاری یا تردید پاکزاد و یه همچین اسامی هست مراقب باشید منم ۶۰۰ دلارم رفت
روش کارش ایجاد یک رمز ارز هست که بنظر رشد میکنه اما به هیچ وجه نمیتونی بفروشی. داخل کوین مارکت هم میزنه ریسک بالا و میگه این صفحه بصورت اتوماتیک ایجاد شده مسولیت خرید با خودتونه…
مراقب باشید
خوب داداش مگ آدم همچین کاری هم انجام میده اونم تو کانال و برو خودت تحقیق کن و اطلاعات به دست بیار بنده خدا من اگر اون مبلغ عضویت رو داشته باشم تا پاییز بهش یه صفر اضافه میکنم والله و حیف این پولها نیست ک میدین بر باد و همین الآنم فقط نصف اون پول رو بده کادنا ببین که تا پاییز چقدر میشه …
صرافی xeggex هم از این ارزای اشغال زیاد درست میکنه میبره بالا بعد یه هفته میبینی یک صدم شدن اونجام مواظب باشین.هیچ جا هم لیست نشدن ارزاش غیر صرافی خودش و مثلا یه صرافی مزخرف تر از خودش
خدا بهت عقل داده درست تصمیم بگیری و از عقلت استفاده کنی وقتی آکبند ازش استفاده نمیکنی طبیعی وارد ضرر بشی