تیم نات کوین

من مطمئنمه که بی بی دوج در بویننس لیست میشه حالا هرچقدر یه عده بخوانه که اینجا سمپاشی ایکنن؛ آن آقا که آمده اینجا و توهین ایکنه و لهجه مانه مسخره ایکنه و میگوئه که بی بی دوج به هیچ جا نمیرسه و شکست ایخوره چون هولدرهاش لر هستن ونفهمن باید بهش ایگوئم ما به همین لهجه افتخار ایکنیم ما به نژاد برتر خودمون افتخار ایکنیم حتی اگر تو بخوای مانه مسخره کنیه، درد تو اینه که میخوای ما بفروشیمه که خودت جای ما بخریه و همه پیلای به جیب بزنیه و نمیخوای که ما سود کنیمه برا همین دنبال مسخره کردنیه، ولی اینو بدون که قوم ما از نظر ژنتیکی خالص هستنه طوری که حتی هیتلر آلمانی هم حسودی ایکرد و توی سخنرانیش ایگفت ای کاش ما مثل مردم بختیار آریایی خالص اوبیدیم و هوش اوناره داشتیمه، حالا تو بشین و بسوزه و فکر کن که با حملات تو ما بی بی دوجامونه میفروشیمه که تو پیلایه برا خودت برداری، هرچقدر ایخوان مسخره ایکنین ولی بدونینه که توی خواب هم بی بی دوجامه نمیفروشمه، بسوز عزیزوم بسوز

الان نهنگاش مث ت نمیگن میخای بفروشیم ک ت بخری اونوقت شما باچندر غاز اینقدر لافی میای اخه پول ت کجای این بازار ک انقد هی میگی میخای ما بفروشیم ک ت بخری واقعا بیسواد بیسوادی

ادم حسابی با این برخوردت و نوشتنت حرفهای رکیک و توهین به قوم غیور لر و بختیاری میاری … نزاکت وعفت کلام داشته باش… در ضمن من لر وفارس نیستم ولی قوم لر خیلی دوست دارم

بابا بسه دیگه حالمون رو بد کردی با این طور حرف زدنت میخوای چیرو نشون بدی

آفرین
آفرین بر قوم پاک و ساده لر
من ترکم داداش

الان فهمیدم هر کی بهت توهین کرده حق داشته مخلص شما نهنگ وحشی:sweat_smile::whale::shark:

مسخره تویی که داری زبون بختیاریهارو به تمسخر میگیری از نوشتنت معلومه بختیاری نیستی
آخه بختیاریها اصلا اینجوری صحبت نمیکنن کودن

اینا رو جدی میگی یا برا مسخره بازی میگی؟