آقا من توکار ارز دیجیتال نیستم فقط ۵۰هزار دلار اسکناس دارم روی خرید ۴۹هزار تومان..لذا ازدوستان پیشگووغیب گو تمنا دارم میشه بگن چه تاریخی به ۹۰هزارتومان میرسه؟؟ممنون میشم اگه کمک کنن ویه تاریخی بگن..بفروشم نفروشم؟؟کل سرمایه م همینه..متشکرم..
برو پیش سید محله تون اشتب اومدی
دوست عزیز ، دلار بشه ۹۰ ، شما همه چی رو باید روی دلار نودی بخری ، سود نکردی اما تورم پولت رو حفظ کردی ، به نظر نمیاد تا نتیجه ی انتخابات آمریکا دلار خیلی بره بالا ، من وارد نیستم اما با یکی که میدونه صحبت کن که روی چیزی سرمایه بذاری که هم داخلی و هم جهانی روش تاثیر بذاره
بهترین کار اینه شما تاریخ سعود بعد هاوکینگ در نظر بگیری با یک حساب کتاب ساده دستت میاد که سه تا هاوینگ قبلی چند ماه بعد رشد خوبی داشته یه حداقل حداکثر بزار به همون مقدار صبر کن
والله داداش اگه همچین مبلغی دست من بود من با ریال براش حساب و کتاب نمیکردم اما با اطلاعات خیلی نایابی که دارم از بعضی ارزها تا اواخر پاییز به 200 هزار دلار میرسوندم و هم به دلار و هم ریال هم ده برابر میشد ولی بعد این روند صعودی ی روند ریزشی سنگین پیش رو داریم و پیشنهاد میکنم یه مقدار از اون پول رو به این سبد اختصاص بدین،ارز ton که تا 80 دلار میره و ارز world coin که تا 300دلار میرسه و ارز file که تا 250 دلار میرسه و ارز KADNA تا 1000دلار میرسه و ارز GRT و AGI هم به ترتیب 8و 15 دلار میرسن