معرفی ارز برای سودآوری

دیدم بعضی دوستان خیلی به آینده کاردانو خوشبین هستن در حد قیمتهای فضایی ۳۶ دلاری یا گفتن فقط بخر و هولد کن! لازمه برای تازه واردها بگم با این حرفها جوگیر نشید کاردانو ارز خوبیه خودمم دارم اما نهایت بتونه 1.5 دلار برسه تو بولران و دیگه عمرش تمومه در اصلاح بیتکوین ،ادا بازم ۳۰ سنت را خواهد دید. اگر ارزی بود مثلا در حد اتریوم دست به دامن بیتکوین کش نمیشد،همیشه ارزها را در بوق میکنن تا پولتان را بالا بکشن و درنهایت مثل دش،زیکش،مونرو،لایت کوین، بیت کش،ایگلد، ارزهای متاورس و…خاموش میشن. امسال با هوش مصنوعی اومدن جلو و این داستان ادامه داره در نهایت فقط بیتکوین و اتریوم میمونن و پروژهای جدید مثل سولانا،رندر،سوی،ژوپیتر،بونک،پپه،سلستیا،کسپا و… هم بعد از خالی کردن جیب مردم میرن رده های پایینتر. هرکس زودتر بیتکوین خریده الان ثروتمنده و الان فکر میکنیم با پول کم ما ارزش نداره بیت بخریم اما همانطور که کسی سال ۲۰۰۹ فکر امروز را نمیکرد الان هم همینه و بیتکوین میتونه قیمتهای خیلی خیلی بالارا ببینه در حد بالای میلیون دلار و اینو بزرگان بازار میگن نه من. اما همه ما میخایم زود پولدار شیم و التکوین میخریم و خودمم خریدم اما اشتباهه اشتباه.
ببخشین زیاد شد اما این تجربه ۵ ساله من تو این بازاره امیدوارم به درد کسی بخوره و مارو دعا کنه.

سلام برار، در مورد کاردانو اخبار منفی وجود دارد اما یک چیز در ارزهای دیجیتال عمومیت داره و آن هم اینه که هیچ چیزی قطعیت نداره، پس نمی شه حکمی برای همیشه صادر کرد. بهرحال ما همه کاردانو داریم و باید تا آخر بولران نگهداریم تا ببینیم چه می شود. همه چیز ۵۰ ۵۰ است. من شخصا امیدوارم تا ۶ دلار برود ولی عدد ۳۶ دلار خب احتمالش نزدیک به صفر است. دوستان اگر به امید ترید آمده اند به یک دلار رسید بفروشند حالا کی می رسد نمی دانم. فقط باید امیدوار بود. بارها خوانده ایم جسدی در سرد خانه زنده شده، فقط امیدوارم با تدابیر بنیاد کاردانو این بولران همه را نا امید نکند. بهرحال مدیران آن دارند تلاش می کنند و همین نشان می دهد شاید امیدی باشد. در ضرر که من فروشنده نیستم. می ایستم تا تابستان سال آینده ببینم چه می شود. فقط شانسی که دارم این است که تا آن تاریخ به این سرمایه نیازی ندارم. چایی بریزم یا قهوه ؟

سلام و درود
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم دیدگاه شما از اینکه رمز ارزها یک کالا هستند برای سود کردن .
ولی ذات رمز ارزها تغییر در پرداخت می باشد همانگونه که اول پرداخت ها کالا به کالا و بعد سکه و پول … ایجاد شد در آینده برای انتقال دارایی و پرداخت بها اجناس و خدمات نیاز به شیوه مدرن می باشد با این شرایط که امنیت ،سادگی انتقال و پرداخت ووو ایجاد شود لذا کاردانو یک رمز ارز مهم و قدرتمند و علمی برای این کار می باشد.

اینا ظاهر ماجراس که گفتی ولی این ارزا وارد کارتی شبیه به کارت بانکی میشن یا هر نرم افزار یا سخت افزار دیگه ای مثلا بخوای بلیط ورزشگاه بگیری ریپل لازمه بخای بلیط هواپیما بگیری با کاردانو پرداخت میکنی تقریبا یه همچین چیزایی