معرفی آربیتروم و ارزهای دیگر

این که من بیام بگم فلان چیز رو بخرین تا ۵ سال دیگه قراره پرواز کنه که نشد تحلیل نشد تحلیل کردن نشد سیگنال تو کاه هم بخری قطعا با این وضع ۵ سال دیگه قیمتش پرواز میکنه و خودتو دعا میکنی که خوب شد خریدی خاهشا قبل از تیکه بار بقیه کردن و وصله صرافی چسبوندن یه فکری به حال افرادی کنید که تا خرخره توی ضرر هستن با سیگنال های سمی شما و این همه مدته پولشون گیره . دیگه گفتن پولی که لازم نیست رو بیارید این بازار نه که دیگه سودشم برای سر خاکش بخواد استفاده کنه و سنگ قبرش رو باهاش بخره

همین تو که نمی دونم به قول خودت تا خرخره تو ضرری اگه کل‌ کل نمی کردی و دنبال زیر بغل مار نبودی تو این صفحه جزمی و گراف و ولو اعلام کردم می خریدی و انقدر متلک بچه گونه بار من نمی کردی الان اوضات بهتر بود !!

آقا اصلأ گیریم من به قول اون اسکول پلشت امیر که به ایردراپ اسکم می گفت هدیه که الان هم گم و گور شده کپی بردار و تریدر دوزاری !! من یه ارزی می گم نباید خودتم چک می کردی سبک سنگین می‌کردی و ورود می زدی ؟؟

آقا چرا حرف سربالا میزنی اولا کسی رو اینجا مجبور به خرید نکردن که الان طلب ضررشو کنه دوما خودت داری میگی پولی که نیاز نداره سوما امروز خریدی قرار نیست فردا سود کنی اگر اینجور بود شما اینجا بلبل زبونی نمیکردی سودارو با جارو جمع میکردی
برو خدا خیرت بده
من جسمی سود کردم سود اونو آوردم فایل خریدم و میشینم پای فایل تاااااااا هروقت بهم سود داد بعد با سودش ارز دیگه میخرم
هرچند من زیر شش خرید زدم و همین الان توی سودم ولی باااید سوووود بده و از بچه هایی که زحمت میکشن و حرفهای امیدوار کننده میزنن خیلی خیلی ممنونم حالا یه عده شر و ور میگن دیگه متاسفانه مال باخته پدرشونو طلب دارن وگرنه اینجا تا خود انسان کلید خریدو نزنه هیییییچ کسی رو اجبار نمیکنن بله آقایون میگن بخرید شما میگید نخرید خب حرف شما رو قبول کنن اینکه دیگه پدر کشتگی نداره من میگم اونا درست میگن و میخرم بقیه بگن شما درست میگی و نخرن هرکسی صاحب اختیار خودشه والسلااااااام

سلام ممنون بابت تحلیلاتون

قیمت کاه تو 5 سال شد 30 برابر،ما پروار. بندی هم داریم،خواستم در ادامه تأیید صحبت هات