رشد شیبا و هولدینگ ارزهای خاص

دوستان سهمی اگر با اقبال عمومی و جامعه جهانی روبرو بشه میتونه چند میلیون درصد رشد کنه مثل شیبا …هیچکس باورش نمیشد که شیبا در عرص 3 و سال و نیم با اونه تعداد سکه نزدیک به دو میلیون درصد رشد کنه ! دوستی داشتم سال 99 که شیبا 10 تا صفر داشت 2500 میلیارد شیبا خرید و وقتی 3 تا صفرش رو انداخت همشو فروخت و فکر کرد دیگه آخرشه و البته کلی هم سود کرد ولی دیدین به 2 تومن هم رسید و اگر الان داشت 5000 میلیارد تومان پول داشت و الان مثل … پشیمونه که چرا فروخت چون هیچکس فکرشو نمیکرد با اون همه سکه و اینهمه صفر بتونه اون قیمت رو ببینه و بعضی سهمهای خاص رو باید هولد کرد و نگاه به تعداد سکه و مارکتش نکنین چون اگر توکن سوزی عظیمی انجام بده و جامعه جهانی بهش نگاه خاصی داشته باشن و در چندین صرافی معتبر لیست بشه قطعا به اون رقم های مد نظر میرسه مخصوصا اگر در رابطه با هوش مصنوعی هم باشه / حق نگهدارتون

آقا پسر مثه شیبا دیگه رخ نمیده. اون موقع خودم خریده بودم ولی کم وسطای پامپ بود خریدم.
اونموقع یه سری اتفاقات افتاد که کرونا بود ویتالیک نصف بیشترشو واسه کمک و تبلیغ داد به هند و مردم ریختن تو خیابونا که لیستش کنن تو بایننس.
شرایط کرونا شرایط بازار شرایط ذهنیت مردم نسبت به بازار و همه و همه دست به دست هم داد تا شیبا رشد میلیونی کنه.
ارزا رشد میکنن ولی نه به اون اندازه که تو ذهن بعضیا نقش بسته.

سلام من ۴ ساله توی این بازارم درس میگید این احتمالاش هست یک در هزاره شیبا زمانی ک شردع ب بالا رفتن کرد تیم خوبی داشت و داره همین الان تیم شیبا توکن سوزیشو ۴۰۰۰ برابر کرده میدونی ینی چی ؟!ایا ای دوج هم میکنه این کارو ؟! مطمعا باش ک نمیکنه دوما شیبا خیلی تبلیغ خوبی کرد ینی اون موقع همه میدونستن میره بالا و تیم خوبی داره
ولی خداییش بگم این ارز منو یاد روزار پامپ شیبا میندازه حس میکنم امروز فردا هم مثل شیبا بترکونه البته ک تا الانشم ترکونده
این پیام بموتی یادگاری من میگم سود خوبی میده بهمون خودم نزدیک ۲هزار دلار خرید زدم روی قیمت پایین
لطفا بر مبنای حرف های من خرید نکنید نظر شخصی بود
با تشکر استاد شیخی

دختر خانم چی داری میگی واسه خودت؟