درود
اونهاییکه App دارند و نوشته هایم را با زدن روی اسمم میتوانند ببینند، بروند نوشته های نیمه دوم تابستان و پاییزم را در صفحه لایتکوین و بیتکوین دوباره مرور کنند،
روند بیت کوین در زمستان را افزایشی و نزدیک Halving دره نسبی پیش بینی کردم ولی پیش بینی ام در برگشت قیمت لایتکوین به 150 دلار نرسید و تا 112.5 دلار بیشتر بالا نیامد.
حالا که بیت کوین به دره نسبی رفته بود، یکی پیدا شده سیگنال 43 میداد، یاد ادا و اطوار چند نفر که نزدیک Halving لایت کوین، مخالف نظریه ریزش به کانال 70 و پایینتر بودم می افتم.
آخر نمیتوانی روند را تشخیص بدهی چرا سوهان روح برخیها میشوی؟ احتمال زیاد نام کاربریش را نسبت به تابستان 1402 عوض کرده، یا با یک کاربری تازه پیام مینویسد.
بلدی برو رد خرید نهنگهای بیتکوین و اتریوم و لایتکوین را بزن تا روند دستت بیاید.
وقتی ولکن نیست … آدم میگه ولکن برای سوهان روحت پیام میگذاری ، به خودم میگویم برو رد جابجایی نهنگها را بزن ، یا به بهبود الگوریتمها و رفع خطاهای جزیی برنامه نویسی رباتت برس اون برایت بیشتر منفعت دارد، بهتره از اینکه بیایم اشتراک افکار کنم زیرش یکی با بغض و دشمنی نوشته بگذارد. رباتم با ٢ تا اندیکاتور RSI و باند بولینگر داره برایم معامله میکند، فقط داده ها را میگیرد و با هوش مصنوعی چند صد خطی نوشته شده ام، و با زبان پایتون، نقاط ورود و خروج را می سَنجد و معامله میکند.
حتی وقتیکه ریزش چند روزه میتوانست ارزش ارزهایم را از اوجش را 45 درصد افت دهد، به کمک ربات معامله گرَم اون افت را به زیر 22 درصد رساندم.
امروزم دوباره نزدیک رسیدن به 5 درصدی اوج ارزشش است.
خب الان بنظرتون لایت کوین تا یک سال آتی به چند دلار میرسه؟
دوست عزیز زیاد از خودت تعریف میکنی به دروغ !!رن دو دلاری قول دادی چی شد!بت کوین ۵۳هزار دلار گفتی دوروز پیش چی شد !لایت ۱۵۰دلاری گفتی چی شد!!!چند نفر بخاطر تو اومدن رن در شش هزارتومان خریدن وچند نفر بخاطر حرفهای قرآتی تو اومدن لایت ۱۰۰دلاری خریدن ببندی کسی گله ایی نمی کنه ازت
به حرفش گوش نکن عزیزم باب دل خودت معامله کن
من که هولدرشم رو ۷۰ دلارم خریدامو کردم
اولا نوشته بودم برای تابستان و پاییز 1403 آن سقفها را میزند، هنوز که پاییز تمام نشده است، گر صبر کنی ز غوره حلوا سازیم. سقف را گفتم، کف را هم گفته بودم.
شما الان که در کف و دره ایم به سقف قیمت پیله کردی، امیدوارم سفارش 43 دلارت بگیرد، سود قلمبه کنی. ولی بدون 3 ساله قیمت لایت کوین از 47.5 دلار کمتر نشده است. چهارساله قبل این 3 سال هم کمتر از 25 دلار نشده است. یعنی در 7 ساله، با کاهش یک چهارمی ارزش دلار در برابر طلا، بازهم از ارزیکه گردش مالی بالایی به خاطر ارزان بودن تراکنشهایش دارد توقع ریزش زیاد داری.
فقط یک تکه کلام را میکشی بیرون، خیلی بد است،
الان بنویسم لایتکوین 43 دلاریت پس چی شد خوب است، اگر 90 دلار را رد کرد، بیایم بنویسم 90 دلار را که رد کرد پس 43 دلار چی شد،چرا نرسید. لایتکوین هنوز دور 80 دلار در نوسان است. خوبه 2جفت Halving بیت کوین و لایت کوین را حس کردم و تاریخچه قبلیهاشون را هم زیر و زیر کردم. لحنت به یه کاربری میخورد پارسال، نامش و عکسش گرگ داشت یا یکی دیگر ، مجتبی نامی بود.
اینجا هم تصمیم گیر آخر خودتونید، من که به نوشته این ابوالبشرِ اموات آمرزیده ، بیشتر لایتکوین را نمیفروشم تا منتظر 43دلار بمونم.