بچه ها نات کوین در کوین مارکت کپ لیست شده و طبق تجربه ای که دارم بزودی شاهد لیست شدن نات کوین هستیم و لیست شدنش قطعی هستش حدس من این چهارشنبه لیست خواهد شد
دقت کنید قبلا هم نات کوین در کوین مارکت کپ لیست بود هم در حالت Not lested قرار داشت یعنی لیست نشده اما الان از این حالت خارج شده و وارد لیست توکن های قیمت گذاری شده است.
این حالته فعلا ، تیک قرمز داره ، یعنی ریسکیه فعلا ، در کل قیمت ۰/۰۰۰۱۴۲۵ به تعداد دارایی قبل از حذف ۳ صفر کاربرا هست ، یعنی با توکن سوزی و تبدیل ۱۰ میلیون به ۱۰ هزار عدد قیمتش ۰/۱۴۲۵ ( ۱۴ سنت ، ۸ هزار تومنه دونه ای )
ولی ۱ اینکه باید از تعداد سکه ۱۰۰ میلیارد عدد معلوم بشه چقدرش میخواد بیاد داخل بازار مثلا ۲۰ میلیارد عدد بیاد و ۲ اینکه ؛ ارزش بازارش برابر با توجه عموم بهش معلوم میشه ( فعلا که همش حرف از قطعا هیچی ، کلا هیچی ) میزنن که داره بی ارزش میشه
ارزش بازارش هیچه فعلا ، پس این قیمت هم معنی نداره
یعنی باید حجم مارکتش ۲/۸۰۰/۰۰۰/۰۰۰ دلار باشه و میتونه رتبه زیره ۲۰ بیاد توی مارکت ( قیمت فعلی ضربدر سکه در گردش ۲۰ میلیارد حساب کردم )
مگه توکن نامحدوده که بخواد چقدرش رو ازاد کنه چقدرش رو ببنده؟؟؟ کلا ۶۲ میلیارد واحد داخل بازی ماین شد که بعلاوه مسخره بازیه پاول برا دوبرابر برگردوندن هدیه به بعضیا شد ۸۰ میلیارد. ۲۰ میلیارد ام قراره با بازی کردن اضافه بشه. ا اون هشتاد میلیارد هم احتمالا بالای ده الی بیست میلیارد هم سوخته میشه و بقیش در گردشه👍