نزول یا صعود بیت کوین

کلا اینطوریه که اگه فانتزی حرف نزنیم دیس میکنن.
عاموجون ما از خودامونه شب بخوابیم صبح بلندشیم ببینیم میلیاردر شدیم.
ولی باس گفت مث شیبا تکرار نمیشه.
ای دوج خوبه تو این نواسانات دیدیم که خودشو سریع جمع و جور میکرد. بیت برگرده بالا 70 سقفشو حتما میزنه. تامام

داداش این ارز هوش مصنوعی هست چی داری میگی!!!
یه جوری قطاری صفر کم کنه چنان غافل گیر کنه که طرف حتی نتونه بخره:military_medal::military_medal::military_medal::military_medal::collision::collision::collision::collision::collision::crown::crown::crown::crown::crown::100::100::100::100::100::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
سر سوزن به حرفام شک نکن و نگاه نکن الان نه تا صفر داره پشت پرده خبرهایی هست که طوری رشدش بدن که به خواب هم نبینی…تمااااااااااام

هوش مصنوعی :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:اون وقت قراره چه کارهایی بر بستر هوش مصنوعی انجام بده :face_with_hand_over_mouth::thinking::thinking::thinking::thinking:

انشالله خدا از زبونت بشنوه.

احسن! نرسیده خوب راه افتادی!

انگار برا خودتم یه شوهر لازمه!

انشاله همینطوره که میگی. چون از این وعده وعیدا تو بازار زیاد دیدیم.

بله هوش مصنوعی برو یه کم تحقیق کن به جای مسخره بازی و خندیدن،،،این ارز بر بستر آربیتروم هست میتونی درک کنی همچین ارزی رو وقتی بر بستر آربیتروم بیس اش هست آینده ای در انتظارش هست که به جایی برسه که کسی دیگه از شیبا و سود شیبا صحبت و فکر هم دیگه نمیکنه ،داداش گلم خیلی چیزها هست که پشتش تحقیق مفصل و گسترده ای هست که نمیشه خلاصه هم توضیح بدم فقط این رو بهت بگم اگر این ارز جواهر رو داری آینده ای در انتظارت هست که حتی به خواب شیرین هم نمیبینی،،،برادرانه بهت بگم چون من با افتخار ایرانی هستم و آینده تمام مردم کشورم هم برام بسیار بسیار مهم هست و عشق میکنم وقتی هم وطنم در رفاه مالی و آسایش باشه من لذت میبرم و به خودم می بالم که یک ایرانی آریایی هستم.
من خاک پای تمام هم وطن هایم هستم و عاشقانه مردم کشورم رو دوست دارم.این ارز آینده تمام کسانی که دارن رو تامین می‌کنه بی شک بی شک بی شک:gem_stone::gem_stone::gem_stone::gem_stone::1st_place_medal::1st_place_medal::1st_place_medal::military_medal::military_medal::military_medal::100::100::100::hamsa::hamsa::hamsa::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler: