سیگنال‌ها و روش‌های سودآوری: مقایسه و تحلیل

سام و زمان خوش
:small_orange_diamond:کسی که چهار تا پله بالاتر میچیند و چهار تا پله پایین نسبت به قیمت آخر، و میکُندش signal، جای شگفتی دارد. استاد بودن بد جور سخت شده:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: چهچه گوی هم زیاد داریم. اما روند قیمت تشخیص دهی سخت است، 50 درصد خطا دارد. ولی 4 تا قیمت بالا و پایین چیدن ، بالاخره یک یا چندتا زده میشود، و دیدی گفتم و چهچه چند تا زیر نوشتارش در می آید(درصد خطا صفر).
هر حساب کتاب دونی، هم میتونه با این روش معامله کند.
:small_blue_diamond:یاد این فرقه ها افتادم فیلمهایش زیاد است، در مجالسشون ، به طرف درد مفاصل دارد ، میگویند دستت را بگذار روی زانو یا مچ پا چند دقیقه صبر میکنند، و درد مفاصل طرف کمتر میشود. طرف هم خیال میکند از بودن در محفل فرقه و تمرکز، دردهایش کم میشود.
درحالیکه با گذاشتن دست روی زانو محل تماس راه فرار گرما بدن را ندارد، گرمتر میشود، و رگها در محل گرما گشادتر میشود و خون و مواد مفید بیشتری به نقاط گرم شده میرسد، و درد کاهش می یابد.
حالا اگر خود طرف دستگاه یا بطری و تشک گرمایی را خودش بگذارد راندمانش از اون محفل بیشتر است.

تا زیادی نقد کنم و منتظر ریزش باشم که کسل کنندست.
6 تا 14 روز منتظر برای گرفتن 8 تا 10 درصد سود.
خوب با دو جفت میانگین خرید و فروش روزانه، با سود هر جفت ، 1.5 درصد ، و در 7 روز میشود، 14 در 1.5 درصد، برابر 21 درصد سود از مبلغ گذاشته شده.

:green_heart: دعا میکنم جو زده و بددهن نشوم

عالی گفتی عزیز .
بیشتر اطلاعات بده لطفا

آدم دانا شما که اینقدر لالای بلدی الان مدتی هست پیام شما دنبال میکنم پیام دیگران زیر نظر دارم چرا یک مورد از پیام شما انجام نمیشه همش میگی خریدم فروختم بعد دنبال تخریب زیر سوال بردن دیگران هستی باید اشاره کنم امثال شما کمبود دارید و بدنبال تامین کبودهای خودتون هستید وگرنه اون فردی هم اسم چیه میثم یا هر کسی دیگه یا یکی دیگه بود حسینی یا چند نفر دیگه اینقدر ادعا مثل تو نیستن نه تحلیل میدونی چیه نه برسی همین پست پایینتر تارگت دادی از 0.66تا 0.70 بعد اینجا میگی چندتا سیگنال تارگت گذاشتن بهرحال دست در میاد چرا برای امثال تو درست در نمیاد بکش بیرون حالمون خراب کردی . طرف این شخص میثم یک روز قبل نوشت قیمت فانتوم 0.69/0.66
0.63/0.53 با فاصله نوشت توضیح هم داد دقیقا یک قیمت وقتی بود 0.74نوشت 0.69/0.66 و باقی تارگت ها تک تک تارگتها گذاشت همشون انجام شد بعد چی میگی تو لابد اینها هم تو گفتی بسه دیگه بکش بیرون اونی که توی ابن بازار هست متوجه میشه کی چندچنده یاد بگیر حداقل به خودت احترام بزاری دونفر اونم معلوم نیست خودت باشی یا نه برای خودت کامنت میزاری ازخودت تعریف میکنی فکر کردی چخبره ؟ این طرف میثم تارگت گذاشت برای بیت کوین عین دقیق تارگت تاچ شد برگشت میگی چندتا سیگنال طرف نیاز به تعریف تمجید من امثال من نداره اگر اینجا یا تلگرامش الان چند ساله هستیم کمترین خطا حتی بی خطا بوده چندین سال توی این سایت فعالیت داره بعد تو دو روزه آمدی همه عالم آدم داری زیر سوال میبری بکش بیرون یا سرت توی کار خودت باشه یاد بگیر یدونه از تحلیل ها سیگنالت درست در بیاد بعد دنبال زیر سوال بردن تخریب دیگران باش با راهکاری من در اوردی خودت عوام فریبی نکن اینکه یک نیم درصد سود توی اسپات نوسان بگیرید توی ضرر وقتی بره اسپات چه نوسان گیری داره وقتی کارمزد از یک نیم درصد بالاتر میره تو حتی نمیدونی کارمزد ورود خروج به معامله بعلاوه فی شبکه وارد معامله بشی برای رشد دو سه سنت کارمزد فی شبکه بیشتر از سود در میاد اصلا حالیت میشه چی میگی بکش بیرون بچه جون سرت توی کار خودت باشه مردم فریب نده با پیام های تو خالی حداقل یک مورد تحلیل هات درست در بیاد بعد حرف بزن

اُخ ببخشید «سلام» شد «سام»

آرمان ببند دهنتو،اول برو ببین میثم چه بی احترامی کرده بعد زرزر کن. توهم مثل میثم بی ادبی.:money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

آرمان تو هم دهنتو ببند. میثم یه غلطی کرد بی احترامی کرد وتمام افرادگروه از بی ادبی این شخص ناراحتند. قضاوت بی جا نکن لطفا.
((((ادمین جان ممنونم ثبتش کن لطفا))))

سلام از چه روشی استفاده می کنید حالا که خیرتون داره به بچه های این تالار می رسه اگه میشه ماهی گیری یاد بدید استاد. و روش کار رو ارائه بدید. :folded_hands:باشد که خالق کارما نگهدارتان باشد

خوب اگر از دو طرف خرید و فروش Target بزنی بالخره به یک طرف میره، و طرف هم میگه طبق پست قبلی Target لمس شد:thinking::thinking::thinking::thinking:. پس چرا پستهای قبلی T‌arget های 0.8 و 1.02 و بالاتر میداد لمس نمیشد. روند بازار را بدهد مهم است ، کف 0.565 را زد و از آن به بعد رو به بالا شد. حالا باید صبر کرد خبر منفی شدیدی بشود، تا پایینتر از 0.565 برود.

گرامی، آموزش کار با Tradingview را یاد گرفتید، بعد روش کار برای نوسانگیری را در پیامهای پایینتر گذاشتم ، بخوانید. آموزش کار هم در وب فراوان است، ولی فوت کوزه گری را در پایینتر نوشتم.
شاید بنوشته شما ، ماهیگیری یاد دادن بهتر از ماهی دادن باشد.
:green_heart:منم دعا میکنم دو و چند طرفه سود کنیم.

درود
:backhand_index_pointing_left:آرمان گرامی، برو وقتی لابلای تحلیلهایش به دیدگاههای دیگر کاربران ، طعنهء «تحلیل چپکی»، اساتید، «اسادید» میزد، را موشکافی کنید. برو تا به «تحلیل چپکی» اش برسی بعد بنده از اونجا فهمیدم، درجه اخلاقش هم پایین است، با یک پیام آزمایشی شک را به یقین تبدیل کردم. ایشون زیر پیامم که با کاربری تبادل نظر برای خرید زیر 0.68 کردم، کنایه و طعنه «تحلیل چپکی» کردند. یعنی خوار کردن دیدگاههای دیگران با طعنه و کنایه خوب است. اگر کسی این کار را میکند توقع پاسخ متقابل هم باید داشته باشد. بقیه سکوت کردند ولی من با یک تشر آسمون و ریسمون بافتن ، فهمیدن ظرفیت «آنچه بر خود نمیپسندی بر دیگران نپسند» را هم نفهمیده است.
اگر اخلاق مدار بود، کوتاه می آمد.

بس کن دیگه سوهان مغز. تو هم مثل میثم ازیه قماشی.
حالمو داری بهم میزنی.:money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

چرا حس میکنم دارم کتاب میخونم؟ :joy: یکم رون تر صحبت کنید. و شما تارگتتون رو بدید چکار بقیه دارید. من که به شخصه چند ساله با آقا میثم کار میکنم ثابت شده ان. شما هم خودتو ثابت کن. و من الان یه معامله گرفتم به حرف شما لیکوئیدیمم کاملا نزدیکه و خیلی تو ضررم. مقصر نمیدونم کسیو ولی خواهشا مقداری تارگت هاتونو با دقت بفرمائید ک اینجوری نشه. ممنون:blush: