سلام
موقعیکه بازار دست هوش مصنوعیه، یعنی هر چی هم تریدر حرفه ای باشی، باز هم باختی، دوستان حرفهای تحلیل گران حرفه ای رو بیخیال بشید و به حرف منی که به پول الان، تا حالا چند میلیارد از دست دادم گوش بدید، نه ترید کنید و نه مارجین کار کنید که نه تنها حرام هست، بلکه تمام سرمایه زندگیتون رو از دست میدید. اصلا به این ارز و اون ارز هم نپرید چند ارز با اعتبار بگیرید و تا اسفند نگه دارید و بعد کامل بفروشید و از بازار بیاید بیرون. تا اون موقع، نمودارها رو هم هر روز چک نکنید چون وسوسه میشد ارزتون رو تغییر بدید و بعد حسرت میخورید و کم کم تمام پولتون رو ازدست میدید. به نظر من تا آذر ماه، بازار رنج میزنه و بالا و پایین میره و بعد ممکنه افزایش پیدا کنه. پس هر ماه به اندازه یه خورده از درآمدتون که میخواید پس انداز کنید رو ارز بخرید و سراغش نرید تا اسفند.
سلام دوست عزیز من خودم به عنوان یه تریدر خداروشکر چندین سال هست داخل این بازارم ازترید زیاد سودنگرفتم شاید هشتاد درصد معامله هام به سود ختم شده ضرر فقط زمانی کردم که آموزش ندیده بودم بیشترین سودمن ازهولد بوده قبل ترید هیچی نداشتم خداروشکر بعد ترید تونستم برای خودم ماشین زمین کل امکانات زندگی لوکس فراهم کنم قبل ترید کارگری میکردم ترید به من صبر قدرت وجسارت داد خیلی خیلی خداروشکرمیکنم بااین بازاراشناشدم بانهنگ ها باید حرکت کرد برعکس حرکت نهنگ ها احمقی هست داخل بازار البته فارکس تحلیل ها وکندل استیک موج شماری بهترجواب میده کریپتومن فقط روی اتریم ترید میکنم بیت کم بور ایران همش دست بازیگر ها هست انشاالله که کل هموطنان ازاین بازار سودکنن داخل بلوچستان من افرادی میشناسم قبل ترید هیچی نداشتن الان شاید بیشتر از ۴۰۰۰ بیتکوین دارن زمانی که قیمتش زیر یک دلاربود خریدن والان ترکیه بهترین زندگی رودارن من خودم تراکلاسیک زیر یک دلار خرید روی ۱۰۲ دلار فروختم نزدید ۵۰۰ هزاردلارداشتم این بازار باید بانهنگ ها حرکت کرد باانسان هایی که مذهب دیگر دارن
5هزاردلار حتما 5هزار حتما 500زیاده
اشتباه تایپی بود