بابا چرا کسی راهنمایی نمیکنه
منم انسانم به قران
کسی میدونه صرافی مکسی از چه تاریخی تحریمو اجرایی میکنه؟
به نظرتون پولمو خارج کنم یا بذارم باشه؟
وقتی تحریم کرده چرا دست دست میکنی دوست عزیز خب خارج کن
اگ یک درصد هم ریسک داره معلومه که باید خارج کنی.زودتر خارج کن
اینجا کسی از رو دلسوزی به کسی جواب نمیده…یه زبیده ای ..سامان صادقی بیاد همه یه سطر براش پیام میزارن…ولی برا کمک به کسی هیشکی وقت نمیزاره…بد جماعت دلغک بازی هستیم…
من نمیدونم والا بهت میگفتم
بستگی داره تحریم چی باشه به نظرم خارج کن تو صرافی ایرانی بریز پولتو اگه فکر میکنی زیاده یه صرافی خارجی پیدا کن خارجیا بیشترشون ایرانو تحریم نکردن
زیره یه میلیارد صرافی ایرانی بالای یه میل صرافی خارجی
برادر تاریخش مهم نیس مهم اینه که تحریمه حالا کی و چه تاریخی مهم نیس، با سرمایه ت بازی نکن بکش بیرون برو رو یه صرافیه دیگه چلنج کن
نه پولاتو خارج نکن بزار بمونه ازت گرفتنش بعد بیفتی خواهش و التماس آخرم بیخیال شی
تا ۱۱ اردیبهشت وقت داده بود برای برداشت
بهتره که ریسک نکنی. انتقال بده به یه کیف پول امن
عزیز من،اینجا کسی جوابتو نمیده،البته من چون با کوینکس و صرافی ایرانی کار میکنم،اطلاعی از صرافی مگسی ندارم ولی خودت میگی از چه تاریخی تحریم میکنن،خب تو که میدونی،چرا حرص و جوش میخوری،پولت رو بکش بیرون برو جای دیگه.
سلامت و پرسود باشی.
دادا کلا از صرافی های خارجی پولتو بردار اینا اعتباری نیست بهش پولتو بلوکه میکنن الان دارم میگم خودت میدونی
تو به تاریخش چکار داری انسان
ازش بکش بیرون برو یه صرافی دیگه
آقا داریوش منم تعدادی ارز دارم اونجا اگه فکرمیکنی ارزی که خریدی آینده ای داره که ولش کن وگرنه هرلحظه بخوای میتونی بفروشی وتترشو برداشت کنی ،فقط الان دیگه نمیتونی معامله انجام بدی فقط برداشت
بل کوینکس کار کنه.