این جدل و حرف و حدیث که اعضای دنبالکنندهی فانتوم راه انداختن برا چیه؟!!! آخه مگه با حرف شما چند نفر از دنبالکنندگان این صفحه ترغیب میشن که خرید و فروش کنن و چند میلیون دلار به چرخه معاملات اضافه میشه؟!!!
فعلاً فانتوم و اغلب ارزهای دیگه مثل دوج و شیبا من دنبال میکنم توو کانال کاهشی قرار گرفتن، اگه فانتوم توو الگوی مثلث افتاده باشه در بهترین حالت و در صورت حمایت از قیمت ۰.۵۸ اینا به بالا میره؛ در غیر اینصورت اگه توو الگوی کانال نزولی باشه، خیلی بعید نیست که حتی بیاد رو قیمت ۰.۴۵!!!
اگه توو تایمفریم ۱ ساعتی چارت رو ملاحظه کنین، میبیین که در عرض چهار روز از ۱.۰۳۵ به ۰.۵۵رسیده، تقریبا نصف شده! پس زیاد هم بعید نیست که الان از ۰.٦۷ به ۰.۴۵ برسه!
من خودم توو ۰.۸۱ ورود کردم و از خدامه که بره بالا، ولی باید واقعبین بود
سلام و درود
گرامی، ریزش بیشتر بیت کوین باعث فرار برخی از بازار میشود، و استخراج کمتر هم باعث کاهش امنیت و سرعت کمتر تراکنشها میشود. حالا یکجایی باید تعادل به هم نخورد، و بالا برگردد.
فانتوم هم چون چند ماه تا بروزرسانی دارد، وابستگی قیمتی زیادی با بیتکوین دارد( ضریب وابستگی در حد 0.98 تا 0.84 بنا به آمار intotheblock).
بله درست میفرمایین.
اگه بیتکوین در مدت ٦ ماه از ۱٦/۰۰۰ به ۷۳/۰۰۰ دلار رسید، بقیه ارزها مثلا دوج، شیبا، فانتوم در مدت کوتاهی مثلاً چند روز قیمتشون ۳ الی ۴ برابر شده. و الان همگی در فاز اصلاح هستن.
ولی به نظر من کاهش قیمت، خریدارانی که دنبال خرید در کف هستن رو ترغیب میکنه. نظر شخصی بندهست.
اگه به چارت روزانه فانتوم نگاه کنین و برگردین به سال ۱۴۰۰، میبینین که بعد از اینکه سقف تاریخی رو زد و به ۳.۴۵ دلار رسید، بعدش روند نزولی رو در پیش گرفته تا حدود ۴۰ روز و به ۱.۲۵ دلار رسیده؛ ینی قیمت یه چیزی حدودا یک سوم شده!!!
پس یه جایی هست که خریداران عمده در کفشون می خرند.
حجم معاملاتم در فانتوم در این ماه، روزانه چند صددلار است، ضریب نفوذ در مرتبه یک در 200 هزار با خطای 60 درصد، از کل حجم معاملات روزانه.
گرامیِ جان، فقط باید دعا کنید برای بیت کوین و فانتوم خبر منفی فشار قوی بیاید تا تحلیلتان درست شود.
قدرت اثر گذاری افرادی مانند من در قیمت همان نزدیک 5 در میلیون است.