وانیک و میم کوین ها

برادران و خواهران عزیز تریدر و هولدر فریب کندل های فیک صعودی که برای گمراهیتون ساخته میشن نخورید بیت در حال اصلاح هست و روند اصلاحیش ادامه داره. تو مسیر نزولی خودش یه جاهایی بالا میزنه که بترسونه شما رو معامله رو تو ضرر هم که شده ببندید و یا استاپتون رو فعال کنه و یا حتی لیکوئیدتون کنه ناحیه ۶۰ و ۶۱ حمایته . ممکنه یه چند وقتی بالا و پایین کنه ولی تا کف قبلی پایین میاد و از اونجا باید کفهای پایینتر بسازه . مگه اینکه خبرهای بنیادین و مهمی بیاد که این بازی رو تغییر بده . عموما چون کسایی که اینجان خرید کردن و ذینفع هستن دوست ندارن که کسی راجب نزول قیمت بگه ولی واقعیت رو نمیشه عوض کرد

ببخشید اما شما همه رو میگید میریزه اما تحلیلاتون فقط میگید ریپل صعودی خخخخخخخخخخخخ

داداش مطمئنی پایین میاد؟با چ نظریه ای میگی
امشب پایین میاد؟
من تون کوینو به حرف ی نفر فروش زدم الان داره میره بالا ضرر کردم

با چه دلیلی و رو چه حسابی داری فاد منفی میدی ؟؟!!

صداتو ببر دیدگاه های پیامتو ک نگاه کردم همش ک+سشر گفتی

ساقیت عوض کن فقط همین توصیه رو میتونم بهت بکنم :heart:

دوست عزیز شما حرف از ریزش میزنی درحالی که همه تحلیلات از سه ماه پیش حرف از صعود بی چون و چرای ریپل زده شده اخه این چه نوع تحلیلی هست ریپل چطور میخاد صعود کنه وقتی شما میگی بیت میریزه بلد نیستید بشینید تماشا

اول ک شما برو اظهار نظر خودتون رو از سه سال پیش یه مرور کن . چند ساله با ریپل عقده کردی .
بعدش شما با همون ریپلی هایی ک خریدی برو ۲۰۳۰ بیا بفروش ۵۰۰ دلار چشم حسوداش کور . با اظهار نظرهای بی ربط کسی نمیاد بیت رو بفروشه ریپل بخره.پس خواهشا تازه وارد هایی ک وارد این بازار شدن با هزاران امید رو آواره نکن . هر کس نون نیتش رو میخوره . مث شما

حتما خودش ریپل داره

فعلا تا پنجاه میریزه تا بعد ببینیم چی میشه