سلام ادب واحترام یک فضیلت عظیم برای هرشخصی به ارمغان میاره نام نیک به یادگار میمونه میتونی خوب باشی یا برعکس بد وبدتر باشی…حالا اگه کسی نظر یا تحلیل اشتباه دادسرزنش نکن زبان و قلمت شمشیر بران برای دادن علم دانش به دیگران باشه.اینجا هیچ کسی همدیگرو نمیشناسه ولی باید بگم آقای علیرضا موحد یکی از مقاله نویسان ارزدیجتال هستند تو کشورسنگاپور دوم شدن مشاور ومقاله نویس ایردراپ هستنند دست قلم در ترجمه دارن من چند سال هست که میشناسنم ولی خودشون دوست ندارند بگن از قدیمی ترین افراد بازار ارزدیجتال ایران هستنن فقط اگه کمی عامیانه وساده نظر بدن بهتره چون اکثر بصورت مقاله وعادت نوشتن زمان میبره تا کمی ساده و عامیانه باشه ببخشید آقای موحد باید میگفتم وصد البته اینجا همه بزرگ وبزرگان هستند متشکرم
سلام دوست گرامی: اصلا من طرز صحبت کردن آقای موحدرو دوست دارم واقعا شخصی محترم وباشخصیتیه ،منم ایشان رو نمیشناسم ولی چندروز پیش دیدم بهش تندی میشه نتونستم جلوی خودمو بگیرم ووظیفه دونستم ازشون حمایت کنم. از پست قشنگ وزیبای شماهم سپاس.
درود گرامی
اونیکه نوشتی ، من نیستم، تشابه اسمی است، بنده رشتهء برق الکترونیک گذراندم و علاقه مند به برنامه نویسی و ارز دیجیتال هستم. سنم هم بالاست، دههء 1350 ای هستم.
آقای موحد پس بخاطر تشابه اسمی هیچ گونه اظهار نظری نفرمایید چون ممکنه بخاطر شما کسانی متضرر بشوند
قلم شما منو یاد کسی انداخت که 4 سال پیش در تالار چت بیت کوین در همین سایت به نام «گاندولف سفید» اگر درست گفته باشم! مقاله می نوشت و دوستان را راهنمایی می کرد. البته 1350چندان سن بالایی نیست
سلام دوست عزیز شاید تشابه اسمی باشه چون از۵نفراول بودن تو ایران برای مجوز صرافی باینس توسنگاپور تبلیغ میکردن کتاب ومقاله زیاد دارن توی یک مجله اقتصادی آقای علیرضا موحداسمش بود جای دیگه آقای علیرضا موحدنیا بود که کتاب باینس رو نوشتن وباهم فرق دارن درکل به نیت خیر من نوشتم واهمه مهمترادب شما واحترام به دیگران منوشیفته شما کرده چون خود بنده پایبند به این اصل هستم دمتگرم که ایستادگی میکنی محکم برو جلو طرف دنیا نظر روصفه داده ولی ندیدم یکبار اول سلام وعرض ادب به دیگران کنه مثل آدمهای کور فقط تارگت داده مثل طوطی نطق کرده…درضمن مسلم موذن از اون بجه های باهال و سیته سوختس ازبچه های مشتی باغیرته واقعا ایولا داره متشکرم