تجربه هلدرهای ریپل

حذف کارمزد در رود مپ بیبی وجود داشت بنظرم برای الان نبود . کاربرها عجله کردن . الان بیبی فقط برای نواسان گیری شد .و هیچ وقت تعداد توکنهاش کم نخواهد شد . اگر همین طوره بره پیشنهاد ورژن دو احتمال زیاد میشه .
بیبی خوب بود ولی با این کار کاربرها گند زده شده بهش . رای به کارمزد صفر برای هولدرها هیچ اورده ای نداشت .

دوست عزیز به نظر بنده تیم خودش تصمیم گرفته این کارو انجام بده و ربطی به هولدرها ندارد.شما عرضه کل رو یه نگاه بندازی حرف من رو بهتر متوجه خواهی شد.۳ساله عین کوره ی پول سوزی جیب ما رو خالی کردن جیب خودشون رو پر. با پول من و شما تا وقتیکه توکن های تو دست شون تموم شد کارمزد و ریوارد برقرار بود به محض تموم شدن توکن هاشون این رو برداشتن.از ۴۲۰ کواد ۲۰۵ کواد مونده ۱۴۳ کوادش دست هولدرهاست یه کیف پول دست نخورده ی معروف هم داریم که ۶۰ کواد داخلش هست.از اول گفتن که قراره بسوزن و دست بهش نزنن.جمع دوتاشون تقریبا میشه این ۲۰۵تا.به نظر من این آخرین تیرشون بود واسه دست به سر کردن هولدرها و دارندگان بی بی دوج.از این به بعد کم کاری و طمع این چند ساله ی تیم بیشتر خودش رو نشون خواهد داد.

من فک نکنم این گدا گشنه ها این 60کواد رو بسوزوزن. آخرش اینو هم آزادمیکنن میفرستن صرافی