تجربه استیک و نات کوین

دوستان هر کی اطلاعات دقیق داره جواب بده،چون ممکنه این سوال یا مشکل خیلی از دوستان دیگه هم باشه. امروز که گزینه کانکت به کیف پول فعال شده،یه مشکل اساسی وجود داره که وقتی سه اکانت روی یه تلگرام باشه و هرسه هم نات روش باشه وقتی میخوای یکیشون رو به کیف پول تون کیپر کانکت کنی اون دوتا هم خود به خود بدون اینکه کاری بکنی وصل میشه.دلیلش چیه؟ آیا وصل شدن چند اکانت به ادرس کیف پول مشکل ایجاد میکنه یا نه؟لطفا هر کس که اطلاعات کامل داره توضیح بده تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.ممنون

اول اکانت ۱ رو وصل کن .بعد برای اکانت دوم و سوم و چهارمو… به نوبت برنامه تلگرام غیر اصلی نصب کن دونه به دونه وارد اکانت شو و به کیف پول تونکیپر 2 اتصال بده هر بار برای وارد شدن به اکانت بعدی تلگرام دومی که نصب کردی رو حذف و دوباره نصب کن.برای هر اکانت یک حساب تونکیپر جداگانه درست کن

من هم سه تا اکانت دارم و دقیقا همین مسئله برام پیش اومد…حالا باید چیکار کنیم

مال منم اینجوری شد نگرانی نداره که تون کیپر غیرمتمرکز انتقال که ازادشد دونه دونه انتقال میدیم داخل ولت یادت باشه کیف پول تون کیپر غیرمتمرکز یعنی هیچ کس هیچ دخل تصرفی نمیتونه داشته باشه درونش

من دوتا اكانت دارم دوتاشون وصل کردم تو تون کیپر باهم تو یک کیف پول میرم داخل ربات بلا در میاد وصل هستش دوتاشون بالا نشون میده نمی خواد جدا باشن

الان اکانت دومیتو رو ی تلگرام دیگ نصب کن بعد برو داخل ربات نات میبینی که وصل نیست مال منم اونطوری نشون داد اولش