من چهل میلیون تو ضررم , وقتی هی نگاه میکردم پولم یه تومن یه تومن داره کم میشه اولش نمیترسیدم اما وقتی ادامه پیدا کرد دستام میلرزید حس ناامیدی زیادی وجودمو میگرفت خودمو سرزنش میکردم و بیشتر از همه عذاب وجدان میگرفتم فحش میدادم .. نه میتونستم بفروشم با این ضرر سنگین نه میتونستم از بین رفتن پولمو ببینم
بیشترین ترسم این بود که بیت دوباره یه سقوط سنگین رو تجربه کنه و کاملا به فنا برم
تا جایی پیش رفتم که اتفاقا بیحس شدم و کاری هم ازم ساخته نبود بی دفاع بی دفاع . انگار در مقابل بیت باید تسلیم میشدم
الان دیگه به قولی آب از سرمان گذشته فرقی نمیکنه چقدر..
یه تحلیلهایی از تریدرای پرفالوور خارجی خوندم یکم امید گرفتم تقریبا اکثرشون میگن بیت تا آخر 2024 تا صدهزار میره . و منطقه خطر تموم داره میشه و این افت ها طبیعی بوده و روند بیت کلا صعودی هست.
تصمیم گرفتم فقط صبر کنم هیچ راه دیگه ای ندارم.
امیدوارم همه مون خوشحال بشیم
دوست عزیز نمیدونم چند وقته تو بازاری . ولی شما اگه میخای ترید کنی که باید واسه معامله هات حد ضرر بزاری تا اینجوری به اون احساسی که با تمام وجود منم تجربه ش کردم و خیلی عذاب اوره نرسی .اگرم که واسه هولد گرفتی که نگرانی نداره .برو سه چهار ماه دیگه یک سال دیگه بیا .اصلا کیف پولتم نگاه نکن بعد حالشو ببر ..
منم ۵۰ میلیون تو ضررم ۳ ماه دیگه قرارداد خونم تموم میشه موندم چکار کنم بیکار هم هستم خدا رحم کنه🤲