تشویق به خرید و انتقاد از عوامل صرافی

محمدرضا و میثم و چند نفر دیگه هستن که از عوامل صرافی هستن ،مدام تشویق میکنن بخرید و تارگت فضایی میدن‌.بعدش جوری وانمود میکنند که بقیه عوامل صرافی هستن ،اگه عوامل صرافی نیستی چرا مدام تشویق میکنی که بخرن و بعدش تارگت رو جوری میگی که بقیه رو وسوسه کنن و نفروشن تا مجدد بکشه پایین باز تشویق میکنید میانگین کم کنن ،که همین جور جیب بقیه رو بزنید ،شما که بقیه رو متضرر میکنید بعد اینکه بقیه ضرر میکنن میآید دلسوزی و صبر ،شگ نکنید اینا عوامل صرافی هستن بهشون اعتماد نکنید و گوش نکنید.

دقیقاچندنفرهستندازاعوامل صرافی ببین این هم عکس خودش نیست عکس پروفایلش های کوپی ه خیلی مراقب باشیدتمام سیگنال که میده ازروی بادهواست

عزیزه دل عامل صرافی نمیاد با چوس تومن من و امثال من و شما بار خودشو ببنده پس لطفا جوک و چرت و پرت ننویسد ممنون میشم

دوست عزیز سخت در اشتباه ی این دوستان که اسم بردی اگه ارز های که معرفی کردن چندماه پیش خرید میکردی بالای ۵۰۰ درصد تو سود بودی مشکل از خودته که نمیدونی کجا بخری کجا بفروشی ارز velo رو نگاه کن من اصلا اون ارز نمیشناختم میثم معرفی کرد خداشاهده زیاد داشتم رو ۲۵۰ تا ۳۵۰ خرید ولی صبر نکردم همین فایل رو رو ۴دلار و ۵ گرفتم تا ۱۲ نفروختم پس مشکل خودمونیم به کسی که خیر میرسونه بد نگو ولی دست خودمون نیست ایرانی جماعت همیینیم از خودم شرو میکنم هر کسی بهمون خوبی کنه بد میکنیم اگه الان خارجی بودن سینگال بهت میدادن به به چهه براشون میکردی ماهی ۱۰۰تتر میدادی کارشون درست بود ولی حیف ایرانی جماعت همینیم تاریخ رو بخونی خوب میفهمی چی میگم